This version of the page http://btu-center.com/about/ (185.68.16.192) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-30. The original page over time could change.
Про нашу компанію🧪БТУ-Центр
youtube
UA RU EN

ПРО КОМПАНІЮ

Компанія «БТУ-Центр» ― український виробник мікробних і ферментних препаратів  для сільського господарства. Серед наших продуктів – лінійки для захисту та  живлення   рослин, оздоровлення ґрунтів, біопрепарати для тваринництва та ін. Загалом нами зареєстровано більше 50 біопрепаратів. Продукція компанії дозволена  до використання в органічному землеробстві, що підтверджується сертифікатом  Organic Standard

Родюча земля, здорові та якісні врожаї – це наша велика мета. Для її втілення працюють висококваліфіковані агрономи, біотехнологи, біохіміки країни. Наші агрономи надають безкоштовні консультації та за потреби розробляють технології вирощування, враховуючи особливості вашого господарства. 

На базі підприємства діє власне виробництво та сучасні атестовані лабораторії. Щороку ми вдосконалюємо якість наших біопрепаратів, проводимо наукові, лабораторні та практичні дослідження.


Публікації