This version of the page http://te.20minut.ua/Sport (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-25. The original page over time could change.
Новини спорту, спортивні новини - 20 хвилин Тернопіль

Спорт

Футбольні вболівальники можуть повернутися на трибуни за умов дотримання вимог карантину: Степанов

Наразі йдеться про поступове залучення глядачів на матчі.

Битва мікрорайонів: у Тернополі відбудуться командні змагання

Уже на наступні вихідні, а саме 25 липня, відбудуться командні змагання з бігу між мікрорайонами Тернополя.

У Тернополі з'явився унікальний майданчик для воркауту, аналогів якому немає у місті

Новий спортмайданчик просто неба незабаром з'явиться у дворі по вул. Київська, 1

«Домовилися на чотири матчі»: чому львівські футболісти вирішили орендувати тернопільський стадіон

Поки тернополяни святкують вихід «Ниви» до Першої ліги України з футболу, місто не залишається без спортивних змагань. ФК «Львів» обрав тернопільський стадіон для проведення своїх домашніх матчів. У чому причина переїзду та чи довго львів'яни «гостюватимуть» в Тернополі, цікавилися «20 хвилин».

photo_camera На полі одночасно дорослі та діти: у Тернополі провели унікальні змагання з тач-регбі

Перший міський Кубок з тач-регбі відбувся 13 червня на стадіоні 23-ї школи. Участь у ньому взяли чотири місцеві команди.

49 спортивних майданчиків у Тернополі, де можна безкоштовно займатися спортом (КАРТА)

У Тернополі функціонує близько 50-ти спортивних майданчиків: переглянути місцезнаходження найближчої спортивної локації в різних мікрорайонах Тернополя жителі міста можуть на інтерактивній карті, доступній в мережі Інтернет.   Карту спортивних майданчиків у Тернополі опублікували на сайті міської ради.  

На "Циганці" проведуть турнір з пляжного волейболу

Тернополян запрошують до участі в турнірі з пляжного волейболу серед аматорських команд, який відбудеться у неділю, 14 червня.

Офіційно: Тернопіль прийме фінал Кубка України з футболу

Виконком УАФ 29 травня затвердив проведення фіналу Кубка України сезону 2020/2021 в Тернополі. Про точну дату цієї події поки не йдеться.

Фінал Кубка України з футболу відібрали в Тернополя відібрали. Чому?

На офіційному сайті УАФ 26 травня повідомили, що в 2020 році фінал Кубка України з футболу відбудеться 8 липня у Львові, а не в Тернополі, як передбачалося раніше. Причини такого перенесення називають різні.

У Тернополі на "Водній арені" проведуть чемпіонат світу з веслування

"Водну арену Тернопіль" на річці Серет розпочали будувати ще в 2017 році. Сьогодні там ще триває будівництво, але незабаром там проведуть чемпіонат світу.

Свіжий випуск

№ 29 від 22 липня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up