This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-25. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

"Майже не сплю, біль жахливий. Грошей немає навіть на обстеження": допоможіть мамі трьох дітей врятувати ногу

Тернополянка Олена Глива понад два роки тому почала відчувати біль в нозі. Спочатку не надала цьому уваги, але згодом навіть кроку ступити не могла від болю.  Лікарі кілька разів помилялись з діагнозами, потім - провели складну операцію, але біль не вщух.  Жінка каже, що зараз не може працювати, не може ходити та навіть спати, бо болить пекельно. Грошей не вистачає навіть на вартісне обстеження, бо на руках троє дітей, яких виховує сама. 

photo_camera "Прошу, помоліться за дитину": 10-річний Едік вже в Києві на обстеженні. Можливо, операція буде не одна

Історія 10-річного Едіка з Кременця зворушила людей у соцмережах та об'єднала їх у порятунку дитячого життя.  У хлопчика - сколіоз. Проте, на його дитячу долю випало чимало інших випробувань. Два роки тому він втратив маму, хлопчика покинув батько. І він вже пережив важку операцію на серце. За тиждень волонтери та небайдужі зібрали кошти, необхідні для оперції. Проте зараз дитина лише проходить обстеження, і лікарі не виключають, що операцій може бути декілька. 

Карантин в Україні продовжили ще на місяць: буде чотири зони небезпеки (ОНОВЛЕНЕ)

Таке рішення ухвалив уряд на засіданні в середу.

"Тероризм" по-тернопільськи: чому водій залишив авто на дорозі. Виїзд оперслужб обійшовся у 50 тис. грн

Увечері 21 липня правоохоронці таки встановили власника авто, а вночі знайшли його самого. Чоловік пояснив – авто поламалось. Водія вже раніше притягали до відповідальності за керування напідпитку, тому поліція перевіряє версію, що чоловік залишив авто посеред дороги, бо був «під градусом».

На «трав’яному пляжі» хочуть басейни? На Білецькій скоро будуть зміни

Петицію тернополянки про облаштування відпочинкової зони на вулиці Білецька підтримали члени виконкому. Що там хочуть зробити, читайте у матеріалі.

Скільки насправді коштують "безоплатні" пологи

З першого квітня за пологи платить НСЗУ, а не пацієнтка. Такі зміни передбачені в межах впровадження другого етапу медичної реформи. Та чи регламентовані ці правила на місцях, чи доплачують тернополянки лікарям за надані їм послуги, що кажуть керівники цих закладів, перевіряли журналісти "20 хвилин".

photo_camera play_circle_filled Як за п’ять хвилин подати показники лічильників та уникнути черг

Подавати показники лічильників потрібно щомісяця. Дехто може витратити увесь день, щоб обійти абонентські відділи. Журналіст «20 хвилин» склав інструкцію, як кілька годин мороки перетворити у кілька хвилин клацань по клавіатурі.

photo_camera Весілля святкували у МакДональдс. Тернополянка про своє життя у Норвегії

Жінки в Норвегії мають рівні права з чоловіками. Зарплату отримують майже однакову. Кожен із пари дає 50% свого доходу на сімейні витрати. На весіллях не "шикують", а гості самі купують собі алкоголь

Тернопільський РАЦС знову планують перемістити в ПК «Березіль»

Фахівці уже працюють над облаштуванням нового приміщення для урочистих подій.

Біля McDonald's ДТП з потерпілими: травми отримала водійка двоколісного

Про аварію на «Дружбі», яка трапилась нещодавно, редакцію повідомили читачі. Водії попереджають про затори на тій ділянці дороги. І водій Mercedes, і водійка мотоцикла стверджували, що рухались на зелене світло і по головній. Тому винуватця ДТП встановлюватимуть слідчі.  

На Донеччині від кульового поранення пішов з життя контрактник 44-ї бригади Михайло Воронський

У чоловіка вже був бойовий досвід – він служив в Афгані. Контракт з ЗСУ підписав в лютому 2020 р. І це був перший бойовий виїзд в сектор у складі 44-ї бригади. У бригаді запевняють: загинув чоловік не під час бойових операцій. Причину назвуть слідчі, які зараз працюють на місці події. В останню путь проведуть Михайла Воронського у його рідному селі Добрівляни, що в Заліщицькому районі на Тернопільщині.  

Як святкують іменини відомі тернопільські Ольги

24 липня - іменини Ольги. Ім'я запозичене зі скандинавських мов, походить від імені Хельга, яке означає "свята". Відомо багато пестливих форм цього імені: Оля, Оленька, Олечка, Олюня. Ми запитали відомих тернополянок з іменем Ольга, чому їх так назвали та як святкують свій День ангела.  

У Тернополі оновлять схеми дорожнього руху на найбільших перехрестях: де саме будуть зміни?

Під час засідання виконавчого комітету було внесено зміни до титульного списку капітального ремонту та реконструкції об’єктів шляхо-мостового господарства Тернопільської  міської територіальної громади на 2020 рік.

У Тернополі в лікарні швидкої допомоги помер пацієнт з COVID-19

Чоловіку було 50 років.

photo_camera Аналіз крові за гроші і безкоштовно: де здати у Тернополі

Кожному хоч раз в житті доводилось здавати аналіз крові. Зробити це можна в приватній або державній клініці.  Скільки коштує, чи потрібно направлення та де можна зробити ЗАК в Тернополі, читайте у матеріалі. 

Вбивство Ерітьє: експерти визначають, чи Соломія, яку підозрюють у вбивстві – осудна

Міськрайсуд продовжив дівчині міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 28 серпня. Слідство у справі на завершальному етапі. І після висновків експертів, щодо осудності підозрюваної, -  справу направлять до суду.

Піша хода через все місто і урочисте нагородження найкращих. Як святкуватимуть випускний у Тернополі?

«Ми приречені пристосовуватись до життя в таких умовах», - каже Володимир Паничев. Організаторам випускного доведуть до відома 21 пункт – основних правил і застережень. У поліції пропонують збільшити відстань між колонами шкіл – не менше 5 метрів.  

photo_camera "Коли стається біда - ми плачемо, але щоб ніхто не бачив": історії медсестер, які рятують дитячі життя (ФОТО)

Медсестри міської дитячої лікарні щодня віддають частинку своєї душі, аби допомагати дітям та їх матерям. Їхня робота часто залишається не оціненою, але вони не уявляють свого життя без цієї роботи. Адже, що може бути важливіше за дитяче здоров'я?! 

На Тернопільщині стрімко зростає число інфікованих коронавірусом, за добу троє померло. Як у районах?

За останню добу підтверджено 68 випадків COVID-19, видужало 17 осіб. Найбільше нових випадків підтвердили в Тернополі, Бережанському та Монастириському районах. Смертельні випадки зареєстровані в Підгаєцькому, Бережанському районах та Тернополі.

Поліція посилює заходи безпеки у дев’яти регіонах держави, в тому числі і Тернопільщині

Для забезпечення безпеки громадян керівництво Національної поліції України прийняло рішення про посилення заходів із забезпечення публічної безпеки та порядку на території Вінницької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Свіжий випуск

№ 29 від 22 липня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up