This version of the page http://te.20minut.ua/Foto-dnya (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-25. The original page over time could change.
Фотографії , яскраві фото збірки - 20 хвилин Тернопіль

Фото дня

photo_camera Захід сонця неймовірний: ТОП-10 вечірніх фото із берега Тернопільського ставу

"Знаєш, коли тобі сумно.. то захід сонця тішить", - казав Маленький Принц Екзюпері. Добре, що тернополяни можуть радіти неймовірному заходу хоч щодня. Адже кожного разу він особливий.  Тернопільський став найкраще місце, щоб зберегти особливі моменти. Ми обрали 10 крутих фото заходу, які тернополяни опублікували в соцмережах. 

photo_camera Лавандовий рай: ТОП-10 фото із квіткового поля, які тернополяни опублікували в Instagram (шукайте своє)

Лавандове поле, неподалік Збаража, що розквітло наприкінці червня, просто заполонило соцмережі.  Тернополяни не пожаліли часу задля краси і тепер тішать підписників неймовірними фото у лавандовому раю. 

Небезпечна рослина росте в центрі Тернополя: будьте обережні (ФОТО ДНЯ)

Біля набережної Тернопільського ставу перехожі помітили Борщівник Сосновського - рослину, що є небезпечною для людини, особливо в період цвітіння.

photo_camera "І моря не треба": ТОП-10 гарячих фото красунь із тернопільських пляжів

У Тернополі розпочався пляжний сезон. Найпопулярніші місця відпочинку - Дальній пляж та пляж "Циганка".  У соцмережах тернополяни публікують фото з відпочинку. Ми обрали 10 найкрасивіших світлин із соцмережі Instagram за геолокаціями. 

photo_camera Як виглядає Тернопіль на вихідні: Фоторепортаж

Тернопіль повертається до звичного ритму після карантину, незважаючи на нові обмеження.  Тернополяни прогулюються та відпочивають. Як виглядає місто у вихідний, дивіться на фото.

photo_camera ТОП-10 фото з Набережної, які тернополяни опублікували в Instagram цієї весни (шукайте своє)

Весну ми провели практично вдома, через пандемію коронавірусу. Тож рідкісні прогулянки в улюблених місцях обов'язково хотілось залишити на пам'ять на світлинах.  Ми зібрали найкращі фото з улюбленої фотолокації тернополян - Набережної тернопільського ставу. 

Що у Тернополі: озеро чи став? (ОПИТУВАННЯ)

Візитною карткою Тернополя, а також популярним місцем для дозвілля тернополян є - набережна Тернопільського ставу, який часто називають озером. То що у нас в Тернополі: озеро чи став, ми запитались тернополян.

У Тернополі до свята у вишиванку "одягнули" Тараса Шевченка (ФОТО ДНЯ)

До всесвітнього дня вишиванки традиційний український одяг вдягли не тільки тернополяни. У вишиванці - і пам'ятник Тарасу Шевченку.

Алкоголю в 12 разів більше за норму: за вечір у Тернополі дві аварії

ДТП трапилися на проспекті Злуки та поблизу залізничного вокзалу

ФОТО ДНЯ. Тернопіль став настільки чистим, що в парк повернулися "міфічні істоти"

Тернополяни помітили 8 травня в парку "Топільче" "міфічних істот".

Свіжий випуск

№ 29 від 22 липня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up