This version of the page http://te.20minut.ua/Vid-Chytachiv (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-24. The original page over time could change.
Новини від читачів - думки людей - 20 хвилин Тернопіль

Від Читачів

Мобільний застосунок «Безоплатна правова допомога»

Новий мобільний застосунок 📱«Безоплатна правова допомога», який ми сьогодні презентували, надає громадянам можливість отримати безоплатну юридичну консультацію online в будь-якому зручному місці та з усього спектру правових питань!

2 сортні люди, або я не за Надала

Позакошторисний ремонт Вул. Виговського для заступниці мера

Днями відбулось онлайн-засідання Діалогового майданчика з питань професійної орієнтації населення у Підволочиській районній філії Тернопільського ОЦЗ

З метою популяризації сучасних форматів послуг та інформаційних технологій у профорієнтації населення, підвищення ефективності профорієнтаційної роботи, удосконалення змісту, форм та методів її проведення, координації співпраці з даного напрямку діяльності з соціальними партнерами у Підволочиській районній філії Тернопільського ОЦЗ днями проведено за допомогою онлайн-сервісу «Zoom» IV засідання Діалогового майданчика з питань професійної орієнтації населення. В онлайн-засіданні взяли участь соціальні партнери служби зайнятості – представники: Підволочиської районної державної адміністрації та Підволочиської селищної ради, відділів освіти: Підволочиської селищної ради, Скориківської та Новосільської сільських рад, Підволочиської централізованої бібліотечної системи, ДНЗ «Підволочиський професійний ліцей» та «Скалатський професійний ліцей», Підволочиського бюро безоплатної правової допомоги, а також представників молодіжних рад Підволочиська та Скалата.

Підстави внесення змін до паспорта громадянина України у зв'язку із зміною назви вулиці

Положеннями ст. 6 Закону України "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні" визначено, що у разі прийняття рішення про зміну нумерації будинків, перейменування вулиць (проспектів, бульварів, площ, провулків, кварталів тощо), населених пунктів, адміністративно-територіальних одиниць, зміни в адміністративно-територіальному устрої на підставі відповідних актів вносяться зміни до реєстру територіальної громади, із збереженням попередніх даних, із подальшим внесенням цієї інформації до Єдиного державного демографічного реєстру в установленому Кабінетом Міністрів України порядку. Відповідно до ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування”, перелік перейменованих вулиць має публікуватися у місцевих ЗМІ, на офіційному веб-сайті місцевої ради або її виконавчого органу. Зміна назви вулиці не є зміною місця проживання, тому чинним законодавством не передбачено обов’язку змінювати дані про місце реєстрації у паспорті в зв’язку зі зміною назви вулиці і відповідальності за не вчинення цих дій. Зазначені відомості за бажанням особи вносяться до документів, до яких вносяться відомості про місце проживання/перебування.

Як зареєструвати право власності на земельний пай?

Відповідно до чинного законодавства до 1 січня 2025 року всі власники нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок або їх спадкоємці повинні оформити право власності на свої паї. Якщо вимогу не буде виконано, вважатиметься, що власники ділянок автоматично відмовилися від землі, і вона перейде у комунальну власність територіальної громади.

AllNetent

Абсолютное большинство игроков, регистрируются в казино онлайн с одной простой целью – начать выигрывать хорошие суммы, поэтому не удивительно, что их интересуют только проверенные заведения, где можно не только выиграть, но и без проблем вывести свой выигрыш.

Відновлення втрачених водійських прав: нова Інструкція

МВС наказом від 22 травня 2020 року № 408 оновило Інструкцію про порядок приймання іспитів для отримання права керування транспортними засобами та видачі посвідчень водія, у якій визначено умови та порядок видачі посвідчення водія замість утраченого або викраденого.

Чортків: діалоговий майданчик з питань професійної орієнтації населення - сучасна платформа співпраці служби зайнятості із соціальними партнерами

У зв'язку з необхідністю проведення системної профорієнтаційної роботи з населенням у взаємодії з різними сторонами соціального партнерства на базі Чортківської районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості створено Діалоговий майданчик з питань професійної орієнтації населення. Це колегіальний орган, до складу якого входять представники служби зайнятості, органів влади, ОТГ, соціальних служб для дітей, сім'ї та молоді міста та району, молодіжної ради, освітніх установ та інших зацікавлених організацій, роботодавців. Днями відбулось IV засідання Діалогового майданчика (засобом онлайн сервісу Zoom).

Відновлення втрачених водійських прав нова Інструкція

Відновлення втрачених водійських прав нова Інструкція

Гусятинські безробітні дізналися, як спілкуватися, щоб не провокувати конфлікт

У Гусятинській районній філії Тернопільського обласного центру зайнятості відбулося онлайн-засідання клубу для жінок «Знайди себе» на тему "Психологія спілкування. Мистецтво слухати і чути." Такий формат проведення профорієнтаційних заходів із використанням дистанційного зв`язку підтвердив свою актуальність в умовах карантину.

Свіжий випуск

№ 29 від 22 липня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up