This version of the page http://rhg.com.ua/ua (94.130.54.183) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-15. The original page over time could change.

Гостинницы Royal Hotels and SPA Resorts

Бронювання
онлайн


Спеціальна пропозиція

  • Італійська вечеря
    Італійська вечеря
    Італійська вечеря тепер в пакеті "ВСЕ ВКЛЮЧЕНО"!
    Подробиці
1

Новини

 

Готелі Royal Hotels and SPA Resorts

 

 

Royal Hotels and SPA Resorts – це мережа готелів по Україні, які знаходяться в таких містах: Київ, Трускавець, Буковель та Ялта. Наші готелі мають великий номерним фондом (Київ – 447 номери, Трускавець – 344 номери, Ялта – 16 номерів, Буковель – 4 котеджі, 25 номерів). Вибирайте нас і ви зможете провести свій незабутній відпочинок в кращих санаторіях України та отримати масу незабутніх вражень.

У готелях Києва ви зможете зупинитися за такими адресами:

«Royal City Hotel»: Вул. Дмитрівська, 13 A.
«Royal Hotel de Paris»: Вул. Велика Васильківська, 5.
«Royal Grand Hotel»: Вул. Б. Хмельницького, 31/27.
«Royal Olympic Hotel»: Вул. Госпітальна, 12 Д.
«Royal Congress Hotel»: Вул. Молодогвардійська, 32.

Кращі Київські готелі завжди гостинно зустрінуть вас і надавати комфортні умови проживання, в номерах яких ви будете почувати себе, як вдома! Більшість готелів нашої мережі знаходяться в самому центрі Києва! Зручне розташування готелів дозволить вам заощадити гроші на трансферів і час на прогулянки містом або бізнес-зустрічі, які найчастіше відбуваються поблизу центру або в самому центрі міста. Так само наші локації зручні тим, що поруч з нами перебувати безліч закладів харчування, де ви зможете обідати або вечеряти, так як поснідати можна в готелях за власним бажанням.

«Royal Congress Hotel» призначений для гостей, які користуються послугами авіа-компаній, так як розташований біля міжнародного аеропорту «Київ». Великі масштаби готелю і доступні ціни дозволяють селити цілі екіпажі. Таким чином наші готелі приймають групи. У SPA-готелі «Женева» в Трускавці вас чекають мінеральні води, лікувальні процедури в медичному центрі, відпочинок в кращому SPA-центрі Західної України. В мережі наших СПА-готелів ви поліпшите своє здоров’я, зміцните імунітет, розслабитеся і забудете про всі проблеми бо ми знаємо свою справу і допоможемо вам максимально корисно і приємно провести час.

 

Трансфери

 

Ми забезпечуємо зустріч і супроводження гостя з місць прибуття до готеля на автомобілях преміум і бізнес классу.

 

Тільки якісний відпочинок в Карпатах в кращих готелях Трускавця.

 

Наша велика команда працює для вас! Ми створюємо кращі умови для вашого комфортного відпочинку щоб ви запам’ятали тільки приємні моменти від відвідування міст України та щоб навіть ділові зустрічі і бізнес-поїздки проводилися в комфортних умовах.

До ваших послуг мережа готелів по Україні Royal Hotels and SPA Resorts!

Приємного відпочинку!