This version of the page http://iec-expo.com.ua/vesillya-2017.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-15. The original page over time could change.
Виставка «ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал - 2017» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт

ЗВІТ
за результатами проведення
XVІІ Міжнародної спеціалізованої виставки
Весілля & Випускний бал - 2017

22-25 БЕРЕЗНЯ 2017 р.
м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15

Нарешті прийшла довгоочікувана весна, природа прокинулася і підготувалася до буяння яскравих барв, нових емоцій, старту сезону весіль та випускних разом з Головною весільної виставкою країни!

Кожного року майбутні молодята і випускники з усіх куточків України з нетерпінням чекають відкриття виставки "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал", щоб скористатися унікальною нагодою зустрітися і поспілкуватися з кращими весільними фахівцями, отримати максимум корисної інформації, визначитися з вибором необхідних товарів і послуг.

"ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал", найбільш масштабний і стабільний весільний проект в Україні, по праву вважається основним місцем зустрічі представників весільного бізнесу усіх напрямків. Тут консолідують свої зусилля сильні, цікаві, неординарні гравці ринку. Саме вони роблять свій внесок у формування весільної культури і, власне, становлять головну рушійну силу, яка здатна об'єднати професійну спільноту та продемонструвати цивілізований рівень українського весільного ринку.

22 - 25 березня 2017 року в столиці України на території Міжнародного виставкового центру (арені проведення Євробачення‑2017) відбулася ХVІІ Міжнародна спеціалізована виставка "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал - 2017".
Організатор виставки - Міжнародний виставковий центр.

Сьогодні статус головного весільного виставкового проекту країни зобов'язує організатора не тільки підвищувати стандарти своєї роботи, але й виходити на більш високий рівень співробітництва. В цьому році, завдяки докладеним зусиллям та ініціативі давнього партнера і друга Івана Городецького, нас підтримали відомі та успішні компанії, ключові фігури в сфері шоу‑бізнесу, які професійно і нестандартно займаються створенням розважальних проектів, проведенням яскравих концертів і святкових заходів:

Генеральний партнер - Freedom Event Hall
Офіційні партнери:
Продюсерський центр "Квартал концерт"
Івент‑агентство "Gagarin Brothers Event"
Іван Городецький - ведучий виставки, актор театру та кіно, режисер, шоумен.

ГОЛОВНА ВЕСІЛЬНА ВИСТАВКА КРАЇНИ ще раз продемонструвала важливість проведення щорічної зустрічі близьких по духу та цеху колег - весільних спеціалістів. Ринок очищується та дорослішає, змінюються правила гри та пріоритети бізнесу наших учасників. Виставка чітко відобразила основні тенденції та зрушення, які намітилися. Сьогодні наші учасники - це фахівці нової формації, які швидко реагують на зовнішні виклики, генерують ідеї, долають перешкоди та досягають мети.

Цьогоріч у виставці взяли участь 102 компанії на виставковій площі понад 3 000 кв.м. Виставка представила широкий спектр товарів та послуг, необхідних для проведення весіль і випускних. Близько 5 000 відвідувачів змогли ознайомитися з останніми трендами весільної та вечірньої моди, зустрітися з кращими ведучими та організаторами святкових подій, майстрами весільної фотографії та відеозйомки, флористами, декораторами, кондитерами, стилістами, власниками весільного автотранспорту.

Гості виставки, переступивши поріг МВЦ, миттєво поринали в чарівну атмосферу свята, заряджалися позитивом на стендах наших учасників, отримували живі емоції та драйв від яскравої шоу‑програми. Всі дні виставки невпинно "рулив" всім, що відбувається на сцені, відомий шоумен та актор, ведучий виставки Іван Городецький разом з талановитою красунею‑співачкою, весільною феєю Наталією Валевською. На сцені виступали стильний дует красивих ведучих - Євген та Лара Мазури, команда кращих церемоніймейстерів України, цікаві артисти, співаки, музиканти.

Роботу зоряного складу шоу‑програми та оснащення сцени (світло, звук, технічний супровід, подіум) організували Генеральний партнер виставки Freedom Event Hall та офіційні партнери: продюсерський центр "Квартал концерт" та івент‑агентство "Gagarin Brothers Event".

Основною складовою експозиції була презентація надзвичайно ошатних весільних, вечірніх суконь та аксесуарів, представлених українськими дизайнерами та виробниками - гордістю нашої нації. Якісний крій і пошиття суконь, розмаїття фасонів, майстерна ручна вишивка - це бренди "Made in Ukraine", які отримали міжнародне визнання та користуються попитом в різних країнах світу.

Саме тому ми так пишаємось, що колись з маленького стартапу на виставці "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал" починалося їх сходження. Своєю працею вони добилися успіху та сьогодні, як завжди з нами! У виставці взяли участь: Maxima TM (м. Київ, м. Чернівці), Dominiss TM (м. Харків), Slanovskiy (м. Київ, м. Чернівці), Дизайн-студія Оксани Полонець (м. Київ), Love story TM (м. Київ), Khomdressles (м. Львів), Florance TM (м. Рівне), Панянка (Хмельницька обл.), Anna Vasileva (м. Чернівці), Фата Єва (м. Київ) та інші.

Вражали уяву весільні та вечірні туалети світових брендів, взуття, розкішні тканини, аксесуари, які були представлені офіційними дистриб'юторами, постачальниками, весільними салонами та бутиками: Garden Trading Co. LLC (ОАЕ), Elegant‑deluxe (м. Чернівці), VIP Bridal (м. Київ), DRESS BAR (м. Київ), VIP Night Dress (м. Чернівці) Anne‑Mariee (м. Київ), Mariposa (м. Чернівці), Stylish Bride (м. Київ) та ін.

На стенді Freedom Event Hall вирувало життя: спілкування та контакти з відвідувачами, теплі зустрічі з артистами, колегами та партнерами. Гостей привітно зустрічали, тут знайомилися, спілкувалися, обмінювалися контактами, відповідали на запитання. Візуально стенд сприймався як затишний lounge-бар - в келихах пінилося золоте шампанське, чудово пахла ароматна кава, грала музика, навколо - доброзичливі та веселі люди. Злагоджена робота професійної команди Freedom Event Hall, загальна концепція оформлення стенду, задоволені відвідувачі, зіркові гості - виникало відчуття дежавю у тих, хто знайомий із затишною обстановкою та теплою, дружньою атмосферою одного з найбільш респектабельних закладів України.

У виставці взяли участь організатори, координатори, провідні фотографи, відеографи, стилісти, флористи, декоратори, кондитери, серед них: івент‑агентство Marry Grand (м. Київ), фотограф Юлія Гер (м. Київ), MG Studio (м. Київ), фотостудія Ігоря Земана (м. Київ), весільне агентство "МАРИНА" (м. Київ), івент‑агентство ВАШ ПРАЗДНИК (м. Київ), фотограф Володимир Вольніков (м. Київ), кондитерська "КВАРТЕТ" (м. Київ), фотограф Еміль Дуров (м. Київ) та багато інших.

Структурні зміни на ринку весільних послуг стимулюють його гравців. Потрібно витримати конкуренцію більш "зубатих" колег, а для цього необхідно бути більш гнучкими, динамічними та безперервно розвиватися. Користь та ефективність участі в нашому проекті очевидна, особливо зараз, коли сильні компанії стають сильнішими, а слабкі залишають ринок. Відвідують виставку зацікавлені та перспективні клієнти, яким важливо отримати інформацію з "перших рук", встановити контакт face-to-face з фахівцями, побачити, порівняти та вибрати найбільш цікаві для них пропозиції. На думку учасників, саме зараз виставка надає унікальні можливості міцно зайняти свою нішу в бізнесі.

ПРОГРАМА ВИСТАВКИ

Епіцентром весільних і святкових подій і ділових корисних зустрічей стала програма виставки. Центральне місце дії всієї шоу‑програми - СЦЕНА була майстерно прикрашена квітковими композиціями дизайн‑студії "Акварель".

Сценарій і режисура шоу‑програми відповідали загальній концепції виставки, де основні дійові особи - це НАРЕЧЕНИЙ І НАРЕЧЕНА. Для них протягом 4-х днів в режимі нон-стоп працював зоряний склад ведучих:
- Іван Городецький, чий високий професійний рівень, яскравий талант і неповторна акторська чарівність захоплювали глядачів і заряджали емоціями,
- Наталія Валевська, незмінна супутниця Івана, чудовий вокал, краса і магнетизм якої зачаровували присутніх,
- Євген і Лара Мазури, гармонійна пара, яка вперше дуже яскраво заявила про себе зі сцени виставки.

Для майбутніх молодят виступали артисти, співаки, музичні колективи: Вікторія Олізе, Аня Каханчик, Анна Ткаченко, Група Big Boss, колектив G-art, команда професійних ілюзіоністів Wonder Makers та інші. Були проведені зворушливі весільні церемонії від Наталії Валевської, Анастасії Верби, Тетяни Дудкіної, Олени Александрової, Владлени Сопко.

Захоплюючим і цікавим був розіграш призів від наших партнерів Freedom Event Hall, "Квартал концерт", "Gagarin Brothers Event". Переможці стали щасливими власниками квитків на концерти Надії Мейхер, Stand Up Клуб та інших зірок шоу‑бізнесу, а також подарункових сертифікатів номіналом 1000 гривень.

Особливу зацікавленість викликав модний показ весільних суконь наших учасників: відомого українського дизайнера Оксани Полонець та компанії‑виробника KHOMDRESSLES, дебютанта виставки. Над створенням образу наречених‑моделей працювали майстри Студії стилю Світлани Медведєвої. Мегапозитивна Світлана Медведєва, крім інтенсивної роботи на стенді, встигла провести майстер‑клас для наречених, де поділилася секретами створення неповторного весільного образу та нюансами попередньої зустрічі нареченої зі своїм весільним стилістом. В останній день виставки відбулася презентація колекції весільних зачісок "Spring Riddle" від професіоналів мережі салонів ЛОНDА. Весільні сукні для презентації люб'язно надав лідер весільної моди, засновник Модного дому "Maxima" Марін Гуралюк, наш давній партнер та друг, СПЕЦІАЛІСТ з великої літери.

БІЗНЕС-ФОРУМ ДЛЯ ФАХІВЦІВ ВЕСІЛЬНОЇ ІНДУСТРІЇ об'єднав понад 70 учасників ринку весільних послуг. У колі відомих експертів, колег, партнерів проходило обговорення багатьох ключових питань, пов'язаних з теперішнім та майбутнім event-бізнесу. Завдяки зусиллям компанії "Дискусійний клуб з Мариною Іщенко та Ігорем Земаном", учасники Форуму зустрілися з популярними та успішними практиками весільного бізнесу: Іваном Городецьким, Олександром Висоцьким, Катериною Красніковою, Романом Грищуком, Костянтином Котом, Вадимом Ситайло, Альоною та В'ячеславом Могилами.

Всі події та цікаві моменти виставки були відзняті весільним фотографом Володимиром Вольніковим та весільним відеооператором Юрієм Броварним.

Від щирого серця дякуємо нашим генеральному та офіційним партнерам виставки Freedom Event Hall, "Квартал концерт", "Gagarin Brothers Event", ведучому виставки Івану Городецькому за підтримку, всім учасникам виставки, партнерам та помічникам за активну участь та внесок у роботу виставки.

Виставка "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал" має величезний потенціал для активного та успішного розвитку. Тільки разом ми зможемо досягти серйозних успіхів. Організатор виставки об'єднує однодумців, ставить перед собою високу професійну мету та завжди відкритий для цікавих пропозицій та спільних проектів без старих шаблонів та стандартів. Впевнені, що попереду нас чекають нові горизонти та нові звершення!

Міжнародний виставковий центр запрошує весільних фахівців
до участі у виставці "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал - 2018",
яка відбудеться 20-22 квітня наступного року!