This version of the page http://www.zagorye.ua/?page_id=16747 (185.68.16.72) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-10. The original page over time could change.
Азійські пригоди: М'янма і Лаос | ЗагорьеАзійські пригоди: М'янма і Лаос | Загорье
  • UA
  • RU
(044)  334-43-34 Підписатися на розсилку
  • UA
  • RU
Підписатися на розсилку

Азійські пригоди: М’янма і Лаос

Країна: Лаос, Мьянма Тривалість туру: 11 днів / 10 ночей Актуальність туру: жовтень 2020 р. — лютий 2021 р. Вартість: за 2 осіб

Ви побачите:

День 1:Янгон

Ласкаво просимо в М’янму! Прилетівши до її столиці, ви вирушите в готель Belmond Governor’s Residence і розміститесь у номері Double Standard Room (сніданки входять у вартість). Після розміщення у вас вільний вечір.

День 2:Янгон

Відпочили? Час вивчати Янгон. Після сніданку ви відправитесь на приватну екскурсію, під час якої гід розповість вам історію міста. Почнете з відвідання історичного району в центрі Янгона, а продовжите прогулянкою парком Махабандула і вздовж Гранд-Пансодан-роуд. Протягом дня ви познайомитесь з історичною архітектурою Янгона і пагодою Сулє (за містом).

Після екскурсії вам подадуть обід у чайному будинку Rangoon, де запропонують комплексне меню з безалкогольними напоями. До речі, поруч з чайним будинком розташований магазин Hla Day, де продаються незвичайні ремісничі вироби та предмети декоративно-прикладного мистецтва з М’янми.

Потім ви зможете завітати до галереї сучасного мистецтва біля річки. Далі, насолоджуючись прогулянкою, дослідите жвавий ринок Богіоке (зачинений щопонеділка й у святкові дні) з тисячами кіосків, наповнених тканинами та лонджі (традиційний одяг місцевих), антикваріатом, коштовним камінням, ротангом і багато чим іншим.

Наприкінці дня на блискучій пагоді Шведагон — найсвятішому місці М’янми — ви побачите статую Будди, що лежить. Тут ви зможете зробити підношення місцевим жителям, а гід розповість про бірманську астрологію і важливий аспект буддійської релігії М’янми.

Ми можемо змінити цей тур за вашим бажанням. До туру входить особистий гід (8 годин), послуги водія, усі вхідні квитки та обід (без напоїв).

День 3:Янгон — Баган

Цей день ви можете провести в самостійній прогулянці містом: зайнятись шопінгом, відвідавши лавки ремісників або чайні магазини, пройтись китайським кварталом (Tayoke Tan) або проїхатись на янгонському поїзді навколо міста.

Також можна помандрувати на інший бік річки в Далла — тихе, спокійне і колоритне містечко, що відрізняється від метушливого Янгона. Далла особливо прекрасне вранці. Дістатись туди можна місцевим поромом. За бажання ми організуємо для вас екскурсію з гідом на півдня.

Увечері вас очікує переліт у місто Баган і трансфер у готель Aureum Palace Hotel Bagan, розміщення в номері Double Standard Room (сніданки входять у вартість).

День 4:Баган

Сьогодні ви прокинетесь на світанку, адже привід вагомий — ширяти над містом на повітряній кулі, спостерігати сонце, що сходить, виграючи променями на дахах пагод Багана. Ви побачите біля 2000 незвичайних храмів і пагод, що захоплюють дух своєю величчю. Політ почнеться о 05:00.

О 08:30 ви підніметесь на борт корабля Belmond — попереду подорож річкою Меконг від Belmond Road To Mandalay, розміщення в каюті Deluxe Double Cabin (харчування входить у вартість). Насолоджуйтесь.

День 5:Мандалай

Вранці ви вирушите з корабля в готель Pullman Mandalay Hotel, розміщення в номері Double Standard Room (сніданки входять у вартість).

Мандалай можна назвати містом пагод. Аби не розгубитись серед їх розмаїття, у другій половині дня на вас чекає екскурсія містом з гідом. Мандалай спочатку будувався як столиця біля підніжжя Мандалайського пагорба, відповідно до пророцтва Будди про те, що це місце має бути центром буддизму. Центром нового міста став королівський палац, обгороджений кам’яними стінами та глибоким ровом по квадрату. Усе це збереглось дотепер, нагадуючи старе місто Чіанг-Мая.

День 6:Мандалай

Після сніданку вас очікує екскурсійна пригода на цілий день: ви побуваєте в колишній резиденції королів — місті Мінгун на березі річки Іраваді. Тому тут зосереджено багато пам’яток, більшості яких місто завдячує королю Бодопайю, засновнику Третьої бірманської імперії.

Також відвідаєте місто Ава — колишню столицю, одне з древніх визначних місць Мьянми, що за 15 км на північний захід від Мандалая. Ава ще називають «містом коштовних каменів» або «містом біля входу в озеро». Його заснував у 1364 році на штучному острові в каналі, що з’єднує річки Мейтнге й Іраваді, король Тадобінбва як столицю держави. Ава зовсім не схоже на традиційне місто, більше нагадує маленьке село навколо «королівських руїн».

Насамкінець дня ви побуваєте в місті Амарапура, що в перекладі означає «місто безсмертя» — це місто-супутник Мандалая, також його називають Таунмьоу або «південне місто». «Північним» ж є Мандалай, і чіткого кордону між ними немає, вони практично злились. Нині Амарапура відоме як центр виробництва шовку, традиційного бірманського одягу і виробів з бронзи. Тут є і на що подивитись: ступи Патододжі (1820 рік) і Чьяутоджі-Пайя (1847 рік), дерев’яний монастир Багайя Чьяун (XIX століття) і монастир Маха-Ганедхайон Чьяун, руїни палацу і царські могили. Заслуговує на увагу і повністю дерев’яний міст Убейн, що з’єднує два береги озера Таунтаман. Довжиною в 1,2 км він вважається найдовшим дерев’яним мостом через озеро у світі.

До екскурсії входить обід, вхідні квитки, переміщення на конях і човні.

День 7:Мандалай — Луанґпхабанґ

Після сніданку ви поїдете в аеропорт, щоб полетіти в Луанґпхабанґ. Неспішний і чарівний Луанґпхабанґ — стародавня столиця Лаосу і найдавніше місто країни. Воно ледь не повністю перебуває під захистом ЮНЕСКО.

Після прильоту вас очікує трансфер у готель Belmond Residence Pou Vao, розміщення в номері Double Standard Room (сніданки входять у вартість). У готелі ви зможете насолодитись спа-процедурами або стати свідками незвичайного видовища — шоу традиційного лаоського танцю (опціонально).

День 8:Луанґпхабанґ

Після завершення сніданку на вас чекає подорож у печери Пак Оу, їх ще називають печерами Будди. Дістатись до цього сакрального місця можна тільки по воді — у вашому розпорядженні розкішний човен. Під час водної прогулянки ви спостерігатиме за традиційним лаоським побутом, побачите буйволів на мілководді, рибалок та сім’ї, що повертаються з місцевого ринку.

Крім цього, відвідаєте гончарне село Пан Ча та побачите, як виготовляється рисовий папір і шовк, а також зможете побувати в селі ткачів. Спеціально приготовлений обід чекатиме на вас на піщаному острові посеред річки, в оточенні мальовничої природної краси.

Потім ви продовжите шлях у священні печери Пак Оу — унікальне місце з тисячами статуй Будди, захованих у печерах вапнякової гори. Більш як століття сюди приїжджають паломники, щоб віддати шану божеству.

Трансфер, човен, безалкогольні напої, вхідні квитки і трансфер у готель входять у вартість.

День 9:Луанґпхабанґ

Поснідавши, ви підете на оглядову екскурсію містом — це, мабуть, найкращий спосіб відкрити для себе Луанґпхабанґ. Протягом дня ви зможете насолодитись шопінгом і водночас здійснити культурний тур по цьому давньому місту. Ви побачите священні пагоди, храми й визначні пам’ятки Луанґпхабанґа: Королівський палац, Ват Май, Ват Візун, Ват Сієнг Тонг і Ват Сене, а також знаменитий храм Фусі. Вхідні квитки, приватний трансфер до визначних місць, безалкогольні напої та послуги англомовного гіда входять у вартість.

Після екскурсії вас очікує кулінарна пригода — майстер-клас з приготування страв традиційної лаоської кухні. Ви побуваєте на місцевому ринку, де купите добірні продукти, а потім на нашому кулінарному майстер-класі приготуєте з них вечерю під керівництвом професійного кухаря.

День 10:Луанґпхабанґ

Після сніданку ви попрямуєте до водоспадів Куанг Сі, дорогою побачите лаоські ліси, гори та рисові поля. За бажання зможете зробити зупинку, щоб познайомитись ближче з племенами хмонг і лао-лум або зробити унікальні знімки буйволів на рисових полях. І, звичайно ж, у вас буде час насолодитись величчю й прохолодою водоспадів.

Трансфер, рушники, пікнік біля водоспаду, безалкогольні напої, пиво і вхідні квитки входять у вартість.

День 11:Луанґпхабанґ — Київ

Сьогодні ваша подорож добігає кінця: трансфер в аеропорт і виліт до Києва. Маємо надію, вам сподобалась М’янма.

Подорожуйте, адже це робить нас щасливими!

Вартість туру:

Програма Gold: 12 500 USD за двох.

У вартість програми входить:

  • проживання в Янгоні — готель Belmond Governor’s Residence, номер Double Deluxe Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання в Багані — готель Aureum Palace Hotel Bagan, номер Double Deluxe Room, сніданки входять у вартість;
  • політ на повітряній кулі в місті Баган — преміум (до 8 осіб у кабіні);
  • проживання і переміщення на круїзному кораблі Belmond Road To Mandalay, у Deluxe Double Cabin, харчування входить у вартість;
  • проживання в Мандалаї — готель Pullman Mandalay Hotel, номер Double Deluxe Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання в Луанґпхабанзі — готель Belmond Residence Pou Vao, номер Double Deluxe Room, сніданки входять у вартість;
  • трансфери на легковому автомобілі;
  • човен до печер Пак Оу на 2 осіб;
  • кулінарний майстер-клас, екскурсії та супровід англомовного гіда, зазначені у програмі;
  • харчування, зазначене у програмі;
  • страхування.

Програма Silver: 8100 USD за двох.

У вартість програми входить:

  • проживання в Янгоні — готель Belmond Governor’s Residence, номер Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання в Багані — готель Aureum Palace Hotel Bagan, номер Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • політ на повітряній кулі в місті Баган — стандарт (до 16 осіб у кабіні);
  • проживання і переміщення на круїзному кораблі Belmond Road To Mandalay, у Deluxe Double Cabin, харчування входить у вартість;
  • проживання в Мандалаї — готель Pullman Mandalay Hotel, номер Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання в Луанґпхабанзі — готель Belmond Residence Pou Vao, номер Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • трансфери на легковому автомобілі;
  • човен до печер Пак Оу на 4 осіб;
  • кулінарний майстер-клас, екскурсії та супровід англомовного гіда, зазначені у програмі;
  • харчування, зазначене у програмі;
  • страхування.

Додатково оплачується:

  • перельоти;
  • особисті витрати.

Можливі варіанти перельотів:

  • міжнародні: Київ — Доха — Янгон і назад з Бангкока через Доху в Київ;
  • внутрішні: з Янгона в Баган, з Мандалая в Луанґпхабанґ через Куньмін (Китай) або Бангкок (Таїланд).
Катерина
Таран
Спеціаліст з корпоративних замовленнях
Контактний телефон:
044  334-43-34 Запитайте нас
Silver
Gold
  • 8100 USD
  • 12 500 USD
за двох.

У вартість програми входить:

  • проживання в Янгоні — готель Belmond Governor's Residence, номер Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання в Багані — готель Aureum Palace Hotel Bagan, номер Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • політ на повітряній кулі в місті Баган — стандарт (до 16 осіб у кабіні);
  • проживання і переміщення на круїзному кораблі Belmond Road To Mandalay, у Deluxe Double Cabin, харчування входить у вартість;
  • проживання в Мандалаї — готель Pullman Mandalay Hotel, номер Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання в Луанґпхабанзі — готель Belmond Residence Pou Vao, номер Double Standard Room, сніданки входять у вартість;
  • трансфери на легковому автомобілі;
  • човен до печер Пак Оу на 4 осіб;
  • кулінарний майстер-клас, екскурсії та супровід англомовного гіда, зазначені у програмі;
  • харчування, зазначене у програмі;
  • страхування.
за двох.

У вартість програми входить:

  • проживання в Янгоні — готель Belmond Governor's Residence, номер Double Deluxe Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання в Багані — готель Aureum Palace Hotel Bagan, номер Double Deluxe Room, сніданки входять у вартість;
  • політ на повітряній кулі в місті Баган — преміум (до 8 осіб у кабіні);
  • проживання і переміщення на круїзному кораблі Belmond Road To Mandalay, у Deluxe Double Cabin, харчування входить у вартість;
  • проживання в Мандалаї — готель Pullman Mandalay Hotel, номер Double Deluxe Room, сніданки входять у вартість;
  • проживання в Луанґпхабанзі — готель Belmond Residence Pou Vao, номер Double Deluxe Room, сніданки входять у вартість;
  • трансфери на легковому автомобілі;
  • човен до печер Пак Оу на 2 осіб;
  • кулінарний майстер-клас, екскурсії та супровід англомовного гіда, зазначені у програмі;
  • харчування, зазначене у програмі;
  • страхування.