This version of the page http://eds.co.ua/page/rhodec-international (185.67.1.217) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-01. The original page over time could change.
Британська вища школа дизайну - диплом від Rhodec International - Європейська Школа Дизайну
/*.st0{fill-rule:evenodd;clip-rule:evenodd;}*/

Rhodec International

Європейська Школа Дизайну дає унікальну можливість отримати британський диплом в галузі дизайну та декорування інтер'єру від Британської Школи Дизайну Rhodec International.

Якщо ви:

  • плануєте працювати на європейському або американському ринку, співпрацювати з іноземними компаніями і вам потрібне підтвердження своєї кваліфікації;
  • плануєте переїзд і роботу в будь-якій країні Америки, Європи, Азії;
  • давно працюєте дизайнером, але не маєте підтвердження своєї кваліфікації;
  • отримали диплом українського зразка, але вам цього недостатньо і ви хочете більшого;
  • давно працюєте у сфері дизайну або декорування, але прагнете до "прокачування", досягнення нової вершини і підвищення свого професійного рівня;

то наші пропозиції для вас!

Європейська Школа Дизайну дає унікальну можливість отримати диплом у сфері дизайну і декорування інтер'єру від Британської Школи Дизайну Rhodec International без навчання на професійному дворічному курсі в британському коледжі!

Переваги отримання британського диплома Rhodec в EDS:

  • економія мінімум двох років на навчанні безпосередньо в Rhodec International (програми ЄДШ відповідають міжнародним вимогам стандартів професії і отримані знання використовуються для розробки європейського дипломного проекту)
  • робота може бути написана спочатку російською мовою, а потім просто перекладена професійним знавцем мови, тому знання англійської для кандидата не є обов'язковим
  • захист дипломного проєкту проходить заочно (немає необхідності безпосередньої присутності кандидата для захисту в Англії)
  • допустивши вас до захисту проєкту, ми гарантуємо вам якісну оцінку (тільки "добре" або "відмінно")

Робота над проєктом триває з 10.02 по 10.05.2020. Здача готового проєкту:

  • English-версія - до 10 травня 2020 включно (переклад ви можете здійснювати або своїми силами, або наймати перекладача)
  • Російська версія - до 26 квітня 2020 включно (виконується в обов'язковому порядку)

Орієнтовно 11-12 лютого будуть збори, де задається порядок роботи над проєктом, терміни, обговорюються всі нюанси. Це остання група від Олександри Штаний-Медяник як куратора, а у неї тільки високі рівні дипломних проєктів для Rhodec.

Вартість дипломування:

  • Для наших випускників і слухачів - $930
  • Для випускників інших навчальних закладів - $1050

Всі проходять співбесіду в обов'язковому порядку.

У вартість входить повна кураторська підтримка (щодо відповідності вимогам до дипломної роботи Rhodec), а також документальна підтримка і святкове вручення. Для повної реєстрації потрібна заповнена анкета, копія закордонного паспорта і 50% передоплата. Повна оплата - до 10.02.2020.

Щоб почати - відправити на мейл ukraleksa@gmail.com заповнену анкету і дипломний проєкт (для наших випускників), який ви хотіли б адаптувати. Випускники можуть кваліфікаційний проєкт адаптувати до вимог або ж створити зовсім новий проєкт.

ФОТО

Міжнародна школа дизайну Rhodec International була заснована у 1960 році як приватний і незалежний навчальний заклад, щоб задовольнити стрімко зростаючу потребу в якісній освіті для дизайнерів інтер'єру – професії, що стала надзвичайно популярною у всьому світі. Засновники школи також врахували зміни у способі життя, освіту і сфері комунікацій. Два головні чинники визначили успішний розвиток школи: по-перше, Школа розробила високоякісну програму навчання дизайну інтер'єру, по-друге, Школа використовує унікальну систему, яка враховує освітні потреби і кар'єрні цілі студентів. Школа не прив'язана до віку своїх студентів і дозволяє опановувати основи професії з самого початку без будь-якої попередньої підготовки.

Концепція Rhodec International залежить від безлічі студентів, з яких складається співтовариство. Це концепція, яка об'єднує багато націй і народів. Це коледж, що презентований у всьому світі, але згуртований однією ідеєю і сучасними засобами комунікації. Всесвітньо відомі програми навчання дизайну інтер'єру були ретельно розроблені провідними дизайнерами. Rhodec International надає зручний і захоплюючий спосіб навчання дизайну інтер'єру та пропонує найбільш повний заочний курс дизайну інтер'єру з існуючих у світі. Курси Rhodec спеціально розроблені для ділових людей, які не бажають кидати роботу або свої домашні обов'язки, щоб відвідувати очні курси та лекції.
Британська Школа Дизайну Rhodec International акредитована Open and Distance Learning Quality Council, що гарантує високий статус коледжу і сформовану позитивну репутацію.
У Rhodec International можна самому визначити дату початку свого навчання і його терміни, можна вивчити як окрему дисципліну, так і весь курс в цілому, який, до речі, є найповнішим, з професійної точки зору, і найтривалішим дистанційним курсом з дизайну інтер'єру у світі. Тривалість навчання на повному професійному курсі становить від двох років.

БАЖАЄТЕ ДІЗНАТИСЯ БІЛЬШЕ ПРО RHODEC INTERNATIONAL?

Зв'яжіться з нами, і ми відповімо на всі Ваші запитання!

Напишіть нам
або зателефонуйте
+38 044 331 36 15
Показати
Дякуємо!

Наш менеджер зв'яжеться з вами найближчим часом

залилиште ваші контакті дані, наші менеджера зв'яжуться з вами
Залиште Ваші контактні дані, і ми допоможемо Вам зробити вибір!