This version of the page http://volz.ua/operators-providers/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-26. The original page over time could change.
ВОЛЗ пропонує співпрацю на вигідних умовах

ОПЕРАТОРАМ/ПРОВАЙДЕРАМ

НАША КОМПАНІЯ ЗАЦІКАВЛЕНА У СПІВПРАЦІ З ОПЕРАТОРАМИ ТА ПРОВАЙДЕРАМИ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИХ ПОСЛУГ

Співпраця з НВФ “ВОЛЗ” відкриває нові можливості продуктивного використання телекомунікаційних послуг для операторів/провайдерів. Ми надаємо найякісніші канали передачі даних та доступ до мережі Інтернет.

КАНАЛИ ІНТЕРНЕТ (IP-ТРАНЗИТ)

Ми працюємо, щоб забезпечити наших партнерів кращими телекомунікаційними рішеннями для бізнесу
SDH - ПОСЛУГИ

Здійснено кільцеву топологію транспортної мережі SDH і резерв всіх елементів системи. У разі пошкодження кабелю або виходу обладнання з ладу, є можливість автоматичного перемикання на резервний маршрут без переривання послуги, а також усунення дефектів безпосередньо з центру управління мережі і ліквідування несправностей.

ПОСЛУГИ ETHERNET

Ми здійснюємо прямі підключення оптоволоконним кабелем від магістральної мережі до технічного майданчику на стороні клієнта. Встановлення пасивного та активного обладнання з 10/100 Base-T (256 Kbps - 100 Mbps), 100/1000 Base-TX / SX / LX (100 Mbps - 1 Гбіт). Підтримка стандартних протоколів Ethernet IEEE802.3, IEEE 802.3u, і IEEE 802.3ae. При необхідності можуть бути надані EoS (Ethernet over SDH) з високою MTU, повної прозорості і QinQ.

Організація та експлуатація цифрових каналів зв'язку на основі власних оптоволоконних мереж SDH:

  • G.703 256 Kbps-2,048 Mbps (E1), 34 Mbps (E3)
  • G.957 155 Mbps (STM-1), 622 Mbps (STM-4)
  • V.35 64 kbps - 2,048 kbps
ІНШІ РІШЕННЯ
  • Міські телефонні номери;
  • Послуги хостингу, Co-location;
  • IP - телефонія;
  • Надання прямого доступу в Інтернет ( незахищений, захищений + резерв), VPNs.

ПЕРЕВАГИ СПІВПРАЦІ

МІЖНАРОДНІ ТОЧКИ ОБМІНУ

Побудовано прямі включення в українські та міжнародні точки обміну трафіку, такі як: UA-IX - Україна; Giganet - Україна; AMS-IX - Амстердам; DE-CIX - Франкфурт; MSK-IX - МОСКВА. Це забезпечує високу якість забезпечення послуг мережі на міжнародному рівні.

СПІВПРАЦЮВАТИ - ВИГІДНО

Наша компанія пропонує операторам/провайдерам співпрацю на вигідних умовах. Ми завжди націлені на результат і на максимально продуктивну роботу. НВФ "ВОЛЗ" надає і підтримує телекомунікаційне обладнання, а також має можливість швидкої передислокації послуг до будь-якої точки міста з мінімальними додатковими витратами. Всі запропоновані сервіси роблять можливою вигідну співпрацю і гарантію високої якості наданих послуг.

ВИСОКОПРОДУКТИВНЕ ОБЛАДНАННЯ

Наш технічний майданчик являє собою впровадження найновіших технологій для забезпечення високої продуктивності всієї системи. У ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" працюють фахівці, які обслуговують дане обладнання для запобігання збоїв і вирішення виниклих проблем щодо його функціонування.

БЕЗПЕКА І КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Наша компанія використовує найновіші технології для забезпечення високого рівня безпеки кожного клієнта. У побудові та функціонуванні нашого обладнання були використані механізми, які дають можливість всім даним проходити через наші канали зв'язку з неможливістю їх перехоплення. Ми гарантуємо повну конфіденційність усіх клієнтів ТОВ НВФ"ВОЛЗ" і зобов'язуємося не поширювати особисту інформацію, використовуючи її тільки для обробки даних під час реєстрації на наших серверах.