This version of the page http://www.terrafood.ua/brands/sir-stik/ (91.222.136.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-24. The original page over time could change.
Сир&Стік - Terrafood

В світі одноманітних та нецікавих снеків було нудно.

Допоки не з’явився він: підривник спокою та веселий лідер, здатний вести за собою та в будь-якій ситуації вигукнути: “Ну що, сирстікуймо, бейбі?”. Знайомтеся – Сирстік, ваш провідник у світ захопливих пригод!

Коли хтось нарізав собі нудного та звичайного бутерброда з сиром, несподівано з-під ножа вийшов шматок сиру яскравої незвичайної форми. Він швидко схопив скориночку хліба, став на неї як на дошку і полетів “сирстити” просторами мрій!

Сирстік  – запальний, яскравий, завжди на позитиві. Спонукає друзів до різноманітних пригод, веселощів, жартів, сирстікує де тільки можна. Він –  “душа компанії”. Без нього вечірка порожня, як дірка від сиру.

Сирстік завжди в центрі уваги. Сирстік – розумний та чуйний, хороший друг. З ним не засумуєш та  голод втамуєш! Ну що, сирстікуймо? 😉 Пригоди чекають!

«Сир&Стік» – це:

Смачно
Снек у новому форматі поживний і смачний. Він складається з плавленого сиру та хрустких паличок грісіні. Сирстікувати дуже просто: варто занурити паличку в сир – і все, ти вже насолоджуєшся оригінальним смаком!

Зручно
Оригінальний перекус, яким легко смакувати, не відриваючись від справ. Його можна покласти в кишеню, рюкзак чи сумку та потім перекусити на ходу. Завдяки зручній упаковці руки лишатимуться чистими.

Корисно
Прекрасний сирно-хрусткий снек містить збалансовану кількість білка та кальцію, тож він легко втамує голод під час велосипедних прогулянок, катання на скейті чи роликах, динамічних ігор, тощо. Сирстікуй під час активностей, зроби щось крутезне!

Продукція бренду