This version of the page http://www.terrafood.ua/factory/krizhopilskij-sirzavod/ (91.222.136.153) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-23. The original page over time could change.
Крижопільський сирзавод - Terrafood
Крижопільський сирзавод

Крижопільський сироробний завод – це сучасне потужне підприємство, що спеціалізується на виробництві твердих сирів.

Завод розташований у мальовничому селищі Крижопіль Вінницької області, між басейнами Південного Бугу та Дністра. З моменту свого заснування в 1971 році спеціалізується на виробництві сиру. За відданість професії Крижопільський сироробний завод отримав нагороду – любов та довіру споживачів.

Сучасне обладнання – це запорука успіху

Випуск високоякісної продукції неможливий без сучасного обладнання, тож на розвиток заводу було спрямовано значні інвестиції.

Так, у 2006-2007 роках відбулося повне технічне переоснащення заводу: капітальний ремонт та оновлення обладнання. Завдяки цьому Крижопільський сироробний завод, крім стандартної лінійки сичужних сирів, одним із перших в Україні почав виробляти сири елітної групи: «Радомер», «Мааздамер», «Гауда» і «Едам».

У 2010 році на підприємстві модернізували мікробіологічну лабораторію.

У 2013 році ввели в експлуатацію новий цех із виробництва фасованої продукції. Цех оснащений обладнанням від провідних світових виробників з Німеччини та Швейцарії, яке забезпечує випуск продукту фіксованої ваги. Продуктивність лінії становить 700 кг сиру на годину.

З 2011 року на Крижопільському сироробному заводі функціонує сертифікована інтегрована система управління якістю та безпекою харчових продуктів (ДСТУ ISO 9001:2009, ДСТУ ISO 22000:2007).

Виробничі потужності Крижопільського заводу:

– переробка до 400 тонн молока на добу;

– виробництво до 37 тонн сиру і сирного продукту на добу.

Історія підприємства

Історія Крижопільського сироробного заводу розпочалася у 1971 році. Тоді підприємство входило до складу Вінницького об’єднання молочної промисловості. У 2005 році Компанія «ТЕРРА ФУД» придбала завод і зробила його своїм потужним активом з виробництва сиру. Основним завданням підприємства є підтримка високого рівня якості продукції та розширення асортименту з метою забезпечення дедалі вищого попиту і вимог споживачів.

Високі стандарти якості сирів Крижопільського заводу підтверджені численними призами, зокрема нагородою «100 кращих товарів України», а також золотою медаллю дегустаційного конкурсу «Молочна і м’ясна індустрія ХХІ століття».