This version of the page http://sos.stb.ua/ua/o-proekte/ (104.26.8.27) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-23. The original page over time could change.
О проекте | Врятуйте нашу сім'ю
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InNvcy5zdGIudWEiIHNyYz0iLy9wbGF5ZXIudmVydGFtZWRpYS5jb20vb3V0c3RyZWFtLXVuaXQvMi4wMS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC5taW4uanMiPjwvc2NyaXB0Pg==

Про проект

Чому чоловік став неромантичним, а дружина – постійно чимось незадоволена? Чому подружжя перетворилося на сусідів, і живе тільки інтересами дітей? Чому одного разу хтось зважився на зраду? Невже нічого не можна виправити? Телеканал СТБ довів, якщо ваші стосунки за крок до розколу, і ви вже не знаєте, що робити, у вас є чудовий шанс все змінити. Для цього треба лише захотіти повернути колишні почуття у стосунки і взяти участь у проекті «Врятуйте нашу сім’ю», який є власною розробкою телеканалу.

Героями цієї програми є сімейні пари, котрі знаходяться на межі розлучення, але бажають зберегти свій шлюб. Команда психологів, що працює на проекті, допомагає чоловікові і дружині прийти до взаєморозуміння і вирішити застарілі сімейні проблеми, знайти корінь конфліктів і сварок і знищити його. У цій програмі люди вчаться заново розуміти один одного, пізнають своїх близьких з інших сторін, починають по-новому на них дивитися. А також їм належить усвідомити свої помилки і заново завоювати довіру один одного.

Для кожної родини експерти розробляють індивідуальний план змін. На героїв чекає багато приємних сюрпризів: спільні розваги, яскраві поїздки, унікальні тренінги. Але разом з тим на них чекає напружена психологічна робота, повна емоцій і переживань. Але якщо вони витримають і не здадуться – нагорода буде гідною. За кілька тижнів інтенсивної роботи з експертами вони отримають реальну можливість врятувати свою родину!

Проект стартував у червні 2012 року і за два сезони став справжнім порятунком для безлічі сімей. Він допоміг всім учасникам, охочим повернути почуття і реанімувати свої стосунки. Їхнє життя докорінно змінилося, і в сім’ях знову запанували розуміння, повага, підтримка і любов.

Усі випуски проекту «Врятуйте нашу сім’ю» підсумовуються тематичним пост-шоу, ведучим якого є Дмитро Карпачов.

Дивіться також: проект, який домоміг багатьм родинам “Кохана, ми вбиваємо наших дітей!”

Если вы хотите принять участие в проекте, свяжитесь с нами по телефону: (044) 501 98 98, (044) 501 98 99

Телефон горячей линии: 0 800 508 777