This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-dorogi/ (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-21. The original page over time could change.
Дороги

Дороги

19 червня 2020


На українських дорогах з'явиться широкосмуговий доступ до інтернету

Мінінфраструктури, Мінцифри, Укравтодор, НКРЗІ та українські інтернет-асоціації підписали меморандум про співпрацю у сфері розвитку широкосмугового доступу до мережі Інтернет на об’єктах транспортної інфраструктури.


Поліція й Уктрансбезпека разом виявлятимуть порушників на дорогах - Криклій

Мобільні групи у складі інспекторів Державної служби з безпеки на транспорті (Укртрансбезпеки) та Національної поліції розпочали спецоперації з контролю та виявлення порушень на дорогах.


Технагляд за реконструкцією дороги Н-31 здійснюватиме польська компанія

Незалежний технагляд за реконструкцією автомобільної дороги державного значення Н-31 Дніпро — Царичанка — Кобеляки — Решетилівка, Полтавська область здійснюватиме польска компанія "SP. Z O.O. B-Act".


Під Запоріжжям через ремонт траси виникли затори із сотень автомобілів

На міжнародній трасі М-18 Харків - Сімферополь сотні автомобілей опинилися у заторах.


На ремонт доріг місцевого значення є 22 мільярди – Шмигаль

З державного бюджету у 2020 році на ремонт та реконструкцію доріг місцевого значення виділено 22 млрд грн.

18 червня 2020


На Повітрофлотському шляхопроводі у столиці на місяць обмежать рух

У столиці на Повітрофлотському шляхопроводі і під ним частково обмежать рух із 19 червня до 19 липня.


У Києві збудують додаткову магістраль - проєкт генплану

Проєктом Генерального плану Києва передбачено будівництво додаткової магістралі – подовження Залізничного шосе, яке розвантажить вулиці в історичній частині міста.


У Харкові страйкують підприємці ринку "Барабашово"

Ініціативна група підприємців ТЦ "Барабашово" запалила вогонь у бочках на території ринку, заявляючи тим самим про готовність скликати безстроковий Підприємницький майдан через заяву влади про старт будівництва скандальної дороги через територію ринку.

17 червня 2020


Обмеження для транспорту: уряд ухвалив заходи на час спеки

Кабінет міністрів підтримав проєкт розпорядження щодо вжиття заходів з недопущення руйнування автомобільних доріг у період підвищеної температури повітря.


ДП «Фінінпро» за два місяці заощадило на тендерах ProZorro 13% коштів - Криклій

За останні два місяці ДП «Фінансування інфраструктурних проєктів» Державного агентства інфраструктурних проєктів України (ДП «Фінінпро») заощадило на тендерах ProZorro в середньому 13%.

16 червня 2020


Шмигаль обговорив з ЄБРР інвестиції в будівництво українських доріг

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль у режимі відеоконференції провів переговори з керівництвом Європейського банку реконструкції та розвитку, під час якого обговорив інвестиції в будівництво українських доріг.


Президент доручив захистити дороги від фур-важковаговиків

Президент України Володимир Зеленський провів селекторну нараду щодо термінових заходів, спрямованих на боротьбу з порушенням габаритно-вагових обмежень на українських дорогах.

15 червня 2020


Дорогу біля Шевченківського суду розблокували

Активісти, які прийшли під Шевченківський районний суд підтримати активіста Сергія Стерненка, якому обирають запобіжний захід, розблокували дорогу неподалік суду.


На Буковині внаслідок паводку затопило автодорогу

У Чернівецькій області паводковими водами річки Прут станом на сьогоднішній ранок затоплена частина місцевої автодороги, закрито рух через тимчасовий технологічний міст між с. Маршинці Новоселицького району та с. Лунка Герцаївського району.

13 червня 2020


На вихідних у Києві частково обмежать рух проспектом Перемоги

З 8:00 13 червня до 20:00 14 червня на проспекті Перемоги під Повітрофлотським шляхопроводом частково обмежать рух.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • ДОМ
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2020 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-