This version of the page http://priceua.com/anonsi/a_agroselhoz/ (91.239.232.249) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-19. The original page over time could change.
Агробизнес. Сельхозпродукция » Бизнес Досье ООО - За развитие Украинского бизнеса!
  • Все Базы данных
  • Разместить информацию о своей фирме
  • Базы с\х производителей
  • Каталог "Агробизнес Украины" КУПИТЬ
  • Каталог ФИРМ Онлайн
  • Инструкция по работе с базой
  • Размещение рекламы
    • На сайте
    • В каталоге Агробизнес Украины 2019
  • Выставки Украины
    • Анонсы выставок
    • Фото с выставок
  • Статьи партнеров
  • Контакты
Ближайшие выставки




Мы в соц. сетях
Анонс виставки "AGRO 2020"

АГРО-2020 перенесено на серпень із збереженням програми та усіх домовленостей

У зв’язку із поширенням COVID-19 та впровадженню карантинних заходів, проведення виставки АГРО-2020 було вирішено перенести на 11-14 серпня 2020 р. При цьому організатори запевняють, що абсолютно усі домовленості з учасниками та партнерами збережені.

Програма АГРО-2020 не змінюється і об’єднуватиме роботу 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House. Особлива увага приділятиметься новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям як для великих, так і малих аграрних підприємств.

Також програма виставки традиційно передбачає низку ділових заходів, форумів, дискусійних панелей, науково-практичних заходів, прес-конференцій. На «АГРО-2020»українські виробники зможуть безпосередньо налагодити контакти із представниками країн-лідерів світового аграрного сектору, знайти нових партнерів та клієнтів.

Окрім офіційної та ділової частини, виставка матиме цілу низку цікавих та розважальних заходів. Зокрема, це автомобільний фестиваль з тест-драйвами «Агро Авто Шоу», кулінарний фестиваль «AgroFoodFest», український «Ярмарок» товарів народного промислу та «Аукціон племінних тварин», де кожен охочий зможе взяти участь у відкритих торгах та придбати тварин рідкісних порід.

Організатори обіцяють, що цього року виставка матиме оновлений зовнішній стиль, стане ще сучаснішою та ще цікавішою. Тож просять зберігати спокій та здоров’я!


Анонс "Національного Сорочинського ярмарку - 2020"

ПРЕС -АНОНС

Національного Сорочинськогоярмарку - 2020!

Національний Сорочинський ярмарок 2020 року відбудеться з 18 по 23 серпня традиційно в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області. Офіційне відкриття 18 серпня об 11.00.

Організатор Національного Сорочинського ярмарку з 1999 року – ТОВ «Сорочинський ярмарок».

З 28 квітня 2020 року розпочнеться прийом заявок від усіх категорій учасників. (Вартість участізалишилась без змін, на рівні 2019 року).

Запрошуємо до участі підприємства, приватних підприємців, майстрів народних промислів, заклади громадського харчування та розваг, організаторів колективних експозицій, пісенні, танцювальні та музичні колективи і окремих виконавців.

Умови участі та інша інформація – на сайті www.yarmarok.in.ua

Тел./факс: (0532) 50-82-11; 50-82-12, sorochiny@ukr.net

Запрошуємо до співпраці спонсорів та інформаційних партнерів.

Прес-служба

ТОВ «Сорочинський ярмарок»


Анонс "Агровесна 2020

«АгроВесна 2020» вже зовсім близько!

Запрошуємо на найпрофесійнішу виставкову подію, яка включає три спеціалізовані 10 ювілейні виставки: «Зернові технології», Agro Animal Show, «Фрукти. Овочі. Логістика».

·Дата: 18-20 лютого 2020 року

·Місце: Міжнародний Виставковий Центр, Київ, Броварський проспект, 15

Анонсуємо учасників виставок!

«Зернові технології 2020» (лого)

·Зернове господарство представлять компанії: AGI, Akyurek Technology, Altuntas Havalandirma, Bonfanti, Buhler, Daewone GSI, GSU, KMZ Industries, OBIAL, Riela-Україна, SYMAGA SILOS, Агромонтажбуд, Варіант Агро Буд, Деметра, Елеваторні системи, Елеваторпромсервіс, Зернова Столиця, Зернові комплекси та системи, Лубнимаш, Максейф, Новий елеватор, ОЛИС, Орієнт Вей, Сокол ЗЕО, Форполімер, ХЗЗО (Харківський завод зерноочисного обладнання), Югелеватор та інші.

·Агрохімія та насінництво: BAYER, LABOULET UKRAINE, Nufarm Ukraine, Saatbau, Sharda Cropchem Lt, Sorghum ID, Vitagro, Агро Експерт, Агробіо, АПК Маїс, Блаухем, Вітера Україна, Дунай Агро, Екоорганік, Квадрат НВК, Компанія МАЇС НВФГ, Макош, Сади України, Степова ТД та інші.

·Техніка:AGROKALINA, Агро Експерт, Агромаш Краснянське СП, Аякс-Агро, Бердянські жниварки, Богуславська сільськогосподарська техніка, Велес Агро, Ерідон Тех, Завод Кобзаренка, Завод Мороза, Ландтехтрейд, ЛКМЗ, ОЗСМ Агротех, Оріхівсільмаш, Сучасні технології, Фаворит ЛТД та інші.

Agro Animal Show 2020 (лого)

Обладнання для тваринництва представляють:DeLaval, Farmer Atlantik, GEA, Hog Slat, Promat, Schauer, Skov, Агросистема, Анкар Агро, Мікрон Агро, Фрайт та інші.

Корми: AVA Group, Biochem, Cormil, Josera, Vilofoss, Vilomix, Sсhaumann, Агро Форвард України, ЧК Альтернатива, Цехаве корм та інші.

Обладнання для птахівництва: Big Dutchman, Chore-Time, Facco, Fero-Tec, Poultec, Interheat, ДБК Агроімпорт, Логістик груп, Техна та інші.

Техніка: Alpler, Poettinger, Samasz, Siloking, Агротехніка, Агромакс Груп, СПГ Партнер.

Генетика тварин: Генетична компанія PIC, Еко Міт та інші.

 

«Фрукти. Овочі. Логістика 2020» (лого)

Посадковий матеріал фруктових та ягідних культур, насіння овочевих культур представлять бренди: Брусвяна, Голланд Плант Україна, Кліома Сервіс, НФП «Тирас», Професійне насіння (NongWoo Bio, United Genetics, Hem Genetics), Фруктовий сад АТ, Фрутек.

Спеціальна садова техніка: Enomet, Адена-Агро, Барський Сад, Машзавод «Техніка».

Сховища для зберігання плодоовочевої продукції: INCOOLS ENGINEERING, Інсолар-Холод, МАС Сістемз, Омнівент Україна, Ром-Укр Трейд Сервіс, Первомайський «Райагробуд», Системи модернізації складів, Ттрейд, Омнівент.

Добрива та засоби захисту рослин: SHARDA CROPCHEM LIMITED, БТУ-ЦЕНТР, Біонасервіс, Компанія Легіон, Новоферт.

Ірригація та системи штучного зрошення: Сантехпласт, Українська овочева компанія, Евкаліпт Р.

 

Більш детальний список учасників виставок на сайтах: http://www.grainexpo.com.ua/,

http://www.animal-show.kiev.ua/, http://www.freshexpo.kiev.ua/.

«АгроВесна 2020» також представить 6 національних експозицій: Франції, Данії, Австрії, Великої Британії, Нідерландів, Німеччини, а також 2 колективні експозиції Туреччини та Китаю.

Замовляйте безкоштовне запрошення вже зараз!

Контакти

 

Дирекція сільськогосподарських виставок:

+38(044) 490 6469

agro@kmkya.kiev.ua


Анонс виставки АгроВесна 2020

Назва заходу: АгроВесна 2020

Дата: 18-20 лютого

Місцепроведення: Україна, Київ, Міжнародний Виставковий Центр, Броварський проспект, 15.

Опис: "АгроВесна” – головна міжнародна виставкова подія, яка об’єднує 3 важливі масштабні виставки: "Зернові технології”, Agro Animal Show та "Фрукти. Овочі. Логістика”.

 

Це унікальний майданчик, який щорічно об’єднує кращих фахівців та експертів у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі.

 

Масштабним виставкам "Зернові технології 2020”,Agro Animal Show 2020 та "Фрукти. Овочі. Логістика 2020” виповнюється 10 років.

Учасники відповідних напрямків готують: новинки обладнання для зберігання та переробки зернових та олійних культур, обладнання для елеваторів та хлібоприймальних пунктів, мукомельної, круп’яної промисловостей; насіннєвий матеріал, засоби захисту рослин, лабораторне та ваговимірювальне обладнання, техніка та технології для виробництва зернової продукції. А також останні моделі техніки та обладнання, корми, ветеринарні препарати, засоби діагностики, генетичний матеріал, обладнання для утримання тварин та птиці, технології гноєвидалення та утилізації відходів. Зокрема обладнання для переробки та зберігання плодоовочевої продукції, пакувальних матеріалів, спеціалізованої техніки та систем захисту промислових садів, сертифікований садивний матеріал плодових, горіхоплідних та ягідних культур від провідних вітчизняних та європейських виробників, насіння овочевих культур,систем заморозки та сховищ з регульованим газовим середовищем та інше.

В рамках ділової програми заплановані важливі бізнес-заходи:

·"Зерновий Індустріальний Форум 2020”.

·Agro Animal IT Forum. Digital-розробки в управлінні фермами та інновації в годівлі.

·Міжнародна конференція "Ефективне птахівництво”.

·Семінар "Ефективне свинарство”.

·Конференція "10 кроків до успіху. 10 перспективних плодоовочевих культур”.

·День Франції в Україні.

·Голландсько-український агробізнес-форум Digital Agriculture.

·Британсько-український агробізнес-форум.

Виставка у цифрах:

·28 000 кв.м. загальної виставкової площі.

·понад 500 провідних компаній.

·більше 20 країн світу.

·7 національних та 2 колективні експозиції.

·Понад 30 ділових заходів.

·18 000 професійних відвідувачів.

 

Приєднуйтесь до найкращої аграрної події року – "АгроВесна 2020”. Готуємо the best event ever!

Організатор: Київський міжнародний контрактовий ярмарок.

Телефон + 38(044) 461-93-68

Факс: + 38(044) 461-93-68

E-mail:agro@kmkya.kiev.ua

Сайти виставок:

"Зернові технології”

AgroAnimalShow

"Фрукти. Овочі. Логістика”

Cторінка події у FB:https://www.facebook.com/Agrovesna.vystavka/

Замовлення безкоштовного запрошення:http://invitation.kiev.ua

 


Анонс виставки "АгроТехСервіс-2020"

Шановні учасники і партнери виставки!

 

Запрошуємо Вас до участі у 19-й міжрегіональній спеціалізованій виставці аграрного бізнесу «АгроТехСервіс – 2020».

Термін проведення:

11-13 лютого 2020 р.

Місце проведення:

м. Запоріжжя, Виставковий комплекс «Козак-Палац»

(вул. Перемоги, 70-б)

Організатор

та підтримка:

Запорізька торгово-промислова палата

Профільні відомства та асоціації

На порозі проведення комплексу весняно-польових робіт, прийняття аграріями ключових рішень для роботи протягом року агропромислова виставка стане ефективним майданчиком для ознайомлення з тенденціями ринку, представлення своїх пропозицій, ознайомлення з інноваціями та підписання контрактів.

 

Структура аграрного господарства Запорізької області, зосередження великої кількості фермерських господарств, наявність якісної наукової бази та ряд науково-практичних заходів – основні складові успішної участі у виставці «АгроТехСервіс».

Тематичні розділи виставки:

Екологічне землеробство

Сільськогосподарське машинобудування, техніка і запчастини.

Засоби малої механізації.

Посівний матеріал. Зернові технології.

Технології зберігання, переробки і транспортування с/г продукції.

Агрохімія. Засоби захисту рослин. Добрива.

Біоенергетика

Технології в тваринництві і птахівництві.

Комбікорм і ветпрепарати

Присадибне господарство.

Консалтинг, страхування, банківські послуги.

Діджиталізація агробізнесу

 

«АгроТехСервіс-2019» - факти:

Кількість експонентів: 137

Загальна виставкова площа: 5000 кв. м

Кількість відвідувачів: 1993 цільової аудиторії

Додаткові заходи: круглий стіл, конференція, семінар

Представлені торгові марки 13 країн світу: Англія, Білорусь, Ізраїль, Канада, Китай, Німеччина, Польща, США, Туреччина, Фінляндія, Франція, Чехія, Японія

 

Вітчизняні сільгосппідприємства сьогодні прагнуть зробити свій бізнес якомога успішнішим, а цього не можливо досягти без використання нових, більш ефективних технологій. Завдяки зростаючому професійному рівню аграріїв, виникає все більший попит на впровадження досконаліших рішень та підходів до господарювання, які забезпечили б прибутковість бізнесу, та визначили вектори подальшого розвитку галузі.

З повагою, оргкомітет виставки

тел.: + 38 (061) 213-50-26, (050) 487-59-61

expo3@cci.zp.ua, www.expo.zp.ua

Виставковий комплекс «Козак-Палац»

м. Запоріжжя, вул. Перемоги, 70-б


Анонс виставки "Фермер 2020"

Південна Агропромислова виставка «Фермер 2020»

З 26 по 28 лютого 2020 року в ККЗ Ювілейний відбудеться 18 міжрегіональна спеціалізована сільськогосподарська виставка «Південна Агропромислова виставка «Фермер 2020». Організатор виставки – Херсонська обласна державна адміністрація та Херсонський виставковий центр «Експо-Центр».

Експозиції демонструватимуть матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції, добрива та засоби рослин, сільськогосподарську техніку та запасні частини, послуги з транспортування, зберігання та упаковки продукції.

Херсонська область є лідером серед інших областей України з виробництва плодоовочевої продукції, що сприяє нарощенню з кожним роком експортного потенціалу. Тому з метою пошуку ефективних каналів реалізації сільськогосподарської продукції, збільшення прибутковості підприємств, встановлення бізнес – контактів, , ознайомлення з інноваціями в рамках виставки відбудуться супутні заходи (конференції, семінари, презентації) за участю Департаменту агропромислового розвитку Херсонської ОДА та фірм учасників.

Експозиція виставки буде розташована як у середині залу, так і на відкритій площі ККЗ «Ювілейний».


Національна виставка агротехнологій «Агропром-2020»

Розпочалась підготовка до Національної виставки агротехнологій «Агропром-2020» . Організатори запрошують Вас взяти участь у маштабній подіїАПК України.

Ви давно цікавитесь датаминового проекту. Ми отримуємо від Вас кожен день дзвінки та запити для участі у виставці в Дніпрі. Щоб не тамувати з очікуванням заявляємо, що стартувала підготовка до виставки "Агропром-2020 " і ми готові приймати Ваші заявки на участь та інформувати відвідувачів про те, що буде на них чекати. У 20-му році у Дніпрі виставка пройде 26-28 лютого.

 

Щорічно національна виставка агротехнологій «Агропром» збирає професіоналів, залучених в АПК для сприяння розвитку ринкових відносин. Головна задача виставки – побудова ділових відносин, укладання контрактів, залучення внутрішніх та зовнішніх інвестицій. Саме тому організатори виставки запрошують професійну аудиторію відвідувачів, серед них: представники фермерських господарств, агрохолдингів, приватні агрономи та фермери.

На Вас чекає: велика кількість цікавинок, насичена ділова програма та демонстрації техніки. Для учасників виставки буде унікальна можливість презентувати нові винаходи татехнології перед своїми потенційними партнерами та споживачами. Виставка допоможе отримати багато ділових контактів за мінімум часу та продати не відходячи від стенда.


Представникам фермерських господарств виставка дасть можливість порівняти товари багатьох вітчизняних та закордонних виробників, побачити демонстрацію техніки, поставити питання представникам виробництва та купити товари за особливими цінами.


Виставка «Агропром» вже багато років збирає повні павільйони експонентів тому, що є надійним діловим майданчиком, який виконує основні маркетингові задачі, сприяє міжнародному співробітництву та підвищує конкурентоспроможність серед представників аграрної галузі.


Запрошуємо всіх охочихвзяти участь в Національній агропромисловій виставці «Агропром-2020»

Для отримання додаткової
інформації звертайтесь:
+38(067) 639-86-79
agroprom@expometeor.com


МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА W&D EXPO - 2019

МІЖНАРОДНА СПЕЦІАЛІЗОВАНА ВИСТАВКА
W&D EXPO-2019

5-7 листопада 2019

(віконнісистеми,двері, фурнітура, комплектуючі, декор)

Місце проведення:
Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр,
Броварський проспект, 15, станція метро «Лівобережна»

Контакти:
тел.: +38 044 201-11-59, 206-87-97
e-mail:sales@iec-expo.com.ua


Анонс Агрокомплекс 2019

 

üУнікальна експозиція національних виробників сільськогосподарської техніки під девізом«Ривок до якості 2019»

Презентація експозиції має на меті продемонструвати українській та міжнародній спільноті якісний перехід від «колишніх» до сучасних технологій виробництва техніки, ознайомити аграріїв з досягеннями національних підприємств у напрямку реалізації програм якості та ефективності машинобудування. На червоній доріжці «Алея легенд вітчизняного машинобудування» спільно з національними виробниками буде представимо машини, що були виготовлені до 2008 року та використовуються по теперішній час. Саме цей загартований в полях арсенал техніки наша команда організаторів нагородить пам’ятною відзнакою виставки - «Легенда вітчизняного машинобудування». Фотографії та історії цих машин будуть розміщені у віртуальному музеї виставкиAgroComplex.

ü Розіграш серед відвідувачів 250 подарункових сертифікатів на суму понад 5 млн. грн

Щодня, в період проведення виставки, будуть проводитися розіграші сертифікатів на знижки для самохідних машин, посівної та ґрунтообробної техніки, а також техніки для живлення та захисту рослин, які надаються учасниками виставка. Всі зацікавлені взяти участь у розіграші мають пройти онлайн реєстрацію, відмітити ті види техніки, які є найбільш актуальні. Деталі участі в розіграші читайте на сайті і не забудьте зареєструватися! Реєстрація буде відкрита з 1 вересня та триватиме включно до 21 жовтня.

ü Всеукраїнська акція «Зелений щит планети»: збережемо ліс – допоможемо сільськомугосподарству

Ще одним вагомим аргументом долучитися до виставки AgroComplex є проведення соціальну акцію всеукраїнського масштабу «Зелений щит планети». На честь кожного відвідувача виставки буде висаджене дерево: 20000 відвідувачів – 20000 дерев. Загальна площа ділянки - 2 га. Кожна людина, яка відвідає виставку буде безпосередньо причетна до надзвичайно важливої справи – боротьби зі стихійними лихами та покращення кліматичних умов для сільськогосподарського виробництва та екології загалом. Тож, приходимо на виставку, зберігаємо та примножуємо лісу і збільшуємо шанси на підвищення врожайності сільськогосподарських культур!

Тож, чекаємо на зустріч 29- 31 жовтня у Міжнародному Виставковому Центрі м. Київ і не забуваємо слідкувати за новинами організаторів! Далі буде ще цікавіше!

Додаткова інформація

ü Безкоштовна реєстрація для відвідувачів вже відкрита:http://www.invitation.kiev.ua/

üЗамовити участь учасникам можна за посиланням: http://www.agrocomplex.kiev.ua/uchasnyku/zabronyuvaty-stend/.

ü Бути в курсі всіх свіжих новин про AgroComplex 2019 у Facebookта на оновленому сайті.


Про що розкажуть 162 га цифрового поля?

Про що розкажуть 162 га цифрового поля? Компанія Ландтех та Миколаївський НАУ презентують результати експериментального проекту

 

 

Діджиталізація агробізнесу через колаборацію високотехнологічних компаній та наукових установ – досить поширена міжнародна практика, яка нарешті перейшла на вітчизняні поля!

 

Унікальний експериментальний проект цього року реалізували компанія Ландтех, яка є офіційний дилером John Deere на ринку України та Миколаївський національний аграрний університет.

 

В рамках проекту було засіяно 97 га озимої пшениці та 65 га ярого ячменю, з яких під «цифровим» контролем компанії Ландтех знаходилося 64 га та 43 га відповідно. Решта засіяної площі мала традиційну технологічну карту від посіву до збору врожаю.

 

Хронологія технологічних операцій на 97 га озимої пшениці включала:

Етап 1: вересень 2018 – посів озимої пшениці;

Етап 2: 19 березня 2019 – обліт поля пшениці дроном для аналізу стану сходів після зими;

Етап 3: 8 квітня 2019 - обліт поля дроном, складання спектральної карти для диференційованого внесення добрив;

Етап 4: 16 квітня 2019 - диференційне внесення добрив за даними спектральної карти. Використовували: трактор John Deere 6110B, розкидач добрив Sulky DX 30;

Етап 5: контроль «вирівнювання» посівів після диференційованого внесення добрив;

Етап 6: 21-23 червня 2019 – збір врожаю та контроль/порівняння врожайності на експериментальних ділянках: з «цифровою» та традиційною технологією.

 

Загалом, досягнуті результати перевищили очікування як за показниками врожайності, так і за економікою. До того ж, як зазначає команда проекту, в ході польових досліджень, було отримано багато практичної інформації, що буде дуже корисною для аграріїв, які розглядають перехід до точного землеробства.

 

Презентація офіційних результатів експериментального проекту «162 га цифрового поля» відбудеться на найбільшій діджитал-агро-події IT-Corner 2019, що пройде 29-31 жовтня в Міжнародному виставковому центрі, м. Київ. Організатори надають можливість безкоштовного відвідування події за попередньої реєстрації. Замовити запрошення можна ТУТ.

 

Довідково: IT-Corner 2019 – спеціалізований виставковий майданчик цифрових та смарт- рішень для агробізнесу, який включає: виставкову експозицію в форматі open-space area та індивідуальних стендів, алею стартапів, коференц-зону в центрі виставкової експозиції з триденною бізнес-програмою.

На сьогодні участь в події підтвердили більше 20 спеціалізованих компаній, що гарантує максимальну концентрацію діджитал рішень в одному місці.

IT-Corner відбудеться вдруге в рамках міжнародної виставки «АгроКомплекс 2019».