This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-18. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

Обмежать роботу закладів харчування і не тільки. На Тернопільщині посилюють карантин

На Тернопільщині фіксують збільшення захворюваності на СOVID-19. У зв'язку з цим, під час брифінгу ОДА 16 червня розглядали варіанти посилення карантинних заходів.

photo_camera play_circle_filled Зняв на відео одразу двох: в одному з парків Тернополя помітили змій. Чи небезпечні вони?

У парку «Топільче» все частіше тернополяни фіксують появу змій. Екологи кажуть, що їх дійсно побільшало не тільки в місті, але й на Тернопільщині загалом. Як діяти коли ви побачили безногу істоту та коли, не дай Боже, вона вас вкусила, читайте в матеріалі.

Тернопіль знову «плаває»: вулиці затопило, а в один із будинків влучила блискавка

Тернополяни надсилають у редакцію фото та відео з наслідками грози, що сталася 16 червня.

Арку з Острівця закоханих уже перенесли в «Топільче»: що кажуть тернополяни

Арку у вигляді серця 15 червня встановили у парку «Топільче». Її минуле місце перебування – Острів закоханих. Її попередня локація викликала багато сумнівних відгуків від містян, тому її вирішили перенести. Чи зможе стати арка окрасою парку та скільки їй там стояти?

photo_camera play_circle_filled Без сміття і без рятувальників: як виглядає «Дальній пляж» та коли його офіційно відкриють

«Дальній пляж» та «Циганка»  - пляжі на Тернопільському ставі, де люди можуть позасмагати та поплавати. Проте офіційно пляжний сезон відкрили лише на «Циганці». Журналісти «20 хвилин» поцікавилися, як виглядає пляж «Дальній» та коли купальний сезон на ньому відкриють офіційно.

Легкі гроші, на які "клюють". Чи працюють фінансові піраміди в Тернополі та як їх вирізняти

Часто саме жага до легких коштів підштовхує людину залучати в сумнівні схеми свою родину, друзів, знайомих. Як же працюють фінансові піраміди та чому не варто вірити обіцянкам, цікавилися «20 хвилин»

"Кожен художник - це крадій..." Тернополянка-самоучка пише картини, які охоче купують під різні інтер'єри

Катерина Ковальчук і сама не пам’ятає, скільки намалювала картин впродовж життя. Виставка її робіт відбулася в гастропабі NATURA. Що надихає художницю? Яку мрію бажає здійснити в майбутньому? Під якими псевдоніма пише Катерина Ковальчук та яка їх історія? Відповіді - у інтерв’ю «20 хвилин».

photo_camera play_circle_filled Одні нарікають на жабуриння, іншим подобається. Як у Тернополі відкривали купальний сезон (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Уже з 11 червня на "Циганці" розпочали купальний сезон. Охочих позасмагати та покупатися виявилося доволі багато. Тернополяни різного віку прийшли, аби відпочити. Чи готовий пляж до купального сезону та що про такий відпочинок під час карантину кажуть тернополяни, читайте в матеріалі.

ФОТО ДНЯ: на Тернопільський став завезли "дельфінів"

11 червня до Тернопільського ставу привезли катамарани, що оформлені у вигляді дельфінів.

Куди поділи демонтовану арку з Острівця закоханих та де її планують встановити

З Острівця закоханих арку демонтували 10 червня. До подальшого встановлення вона буде на складі КП «Об'єднання парків культури і відпочинку міста Тернополя», кажуть у пресслужбі міської ради. Уже відомо, де кілька років стоятиме конструкція.

Свіжий випуск

№ 24 від 17 червня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up