This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-18. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Зеленський призначив нових голів Лановецької, Бережанської та Заліщицької РДА

14 квітня на сайті Президента з'явились розпорядження про призначення нових голів РДА на Тернопільщині.

Рада дозволила обробку персональних даних хворих на COVID-19. Що це означає: коментар юриста

Верховна рада України схвалила за основу та в цілому законопроєкт №3320 "Про внесення змін до закону "Про захист населення від інфекційних хвороб" щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)". Проте чи не йде це всупереч Конституції України, цікавилися «20 хвилин».

play_circle_filled Уряд Шмигаля: кого залишили, хто відмовився, а кого взяли в команду. Як вам нові міністри? (Для обговорення)

Верховна Рада 4 березня призначила новий уряд Дениса Шмигаля. Багато міністерств не отримали міністрів і ними поки що керуватимуть старі у ролі виконувачів обов'язків.

Волонтер з Тернопільщини хоче стати головою ОДА та обіцяє перетворити Тернопілля на Швейцарію

24-річний волонтер-доброволець та вчитель-історик за фахом Андрій Козак звернувся до Володимира Зеленського з пропозицією призначити його головою Тернопільської ОДА, про це чоловік написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Зеленський звільнив Богдана з посади керівника Офісу Президента

Президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Богдана з посади керівника Офісу Президента та призначив на цю посаду Андрія Єрмака.

Хто керуватиме двома районами Тернопільщини: є нові призначення Президента

Президент Володимир Зеленський призначив керівників Гусятинської і Шумської районних державних адміністрацій.

Президент уже призначив трьох керівників райадміністрацій на Тернопільщині

У команді голови Тернопільської ТОДА Ігоря Сопеля тепер є Борис Онищук у Підволочиську, Галина Дуда в Підгайцях та Ярема Шатарський в Теребовлі.

photo_camera Релігієзнавця Арсена Марчишака призначено на посаду заступника голови ОДА

На посаду заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації призначено Арсена Романовича Марчишака.

photo_camera play_circle_filled Нардеп з Тернопільщини "засумував" у Верховній Раді. І ще зарплати народним обранцям хочуть збільшити

Депутат від фракції "Слуги народу" Ігор Василів заснув під час засідання в сесійній залі Верховної Ради. Така інформація з'явилася у ЗМІ 14 січня. Однак згодом обранець з Тернопільщини уточнив: "Не спав, а просто скучав".

У чотирьох ОТГ Тернопілля проходять перші вибори до місцевих рад: є порушення

Перші вибори депутатів та сільських, селищних голів в Нараївській, Вікнянській, Млиновецькій та Великобірківській ОТГ відбуваються 22 грудня. Також проходять додаткові вибори депутатів в Трибухівській, Вишнівецькій та Байковецькій ОТГ. Загалом вибори проходять у 37 населених пунктах шести районів Тернопільської області. Орієнтовна кількість виборців, які візьмуть участь у голосуванні, – близько 19 тисяч.

Свіжий випуск

№ 24 від 17 червня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up