This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-18. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

"Прогноз на літо не збувся, кількість хворих росте". У лікарні швидкої допомоги хочуть зробити госпіталь

У зв’язку з погіршенням епідеміологічної ситуації, лікарню швидкої допомоги планують перевести в режим госпіталю. Туди доставлятимуть лише хворих на коронавірус. Таке рішення прийняли на засіданні оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом у середу, 17 червня. Чи стане лікарня госпіталем, що буде з іншими пацієнтами, як працюватимуть лікарні та яких змін ще чекати тернополянам, читайте у матеріалі.

photo_camera Біля Підволочиська смертельна аварія. Машина в кюветі

Про ДТП неподалік Підволочиська в редакцію "20 хвилин" повідомили читачі. За словами очевидців, є загиблі.

На якусь мить зник з поля зору мами: як у Тернополі шукали 4-річного хлопчика?

Тернопільські поліцейські повернули матері маленького хлопчика.

Тернопільський садок, у якому працівниця захворіла на коронавірус, відновлює роботу. Чи безпечно там?

У методистки Тернопільського ДНЗ №12 виявили коронавірус. З 10 червня заклад на карантині.  Проте вже невдовіз роботу закладу планують відновити. Деталі - у матеріалі. 

У Тернополі облаштовують дитячі майданчики та ігрові зони: шукайте свої в переліку

З недавнього часу у Тернополі знову можна відвідувати дитячі та універсальні спортивні майданчики, а також площадки з вуличними тренажерами. Обов’язковими умовами перебування на них є дотриманням протиепідемічних заходів, маскового режиму та соціального дистанціювання.

Це ще не кінець: карантин в Україні продовжили до 31 липня

Кабінет міністрів продовжить дію адаптивного карантину до 31 липня.

Тернопільщина пасе задніх: Уряд склав рейтинг ОДА щодо боротьби з коронавірусом

Завершують рейтинг Чернігівська, Волинська, Тернопільська, Запорізька, Львівська області.

photo_camera play_circle_filled Планові госпіталізації обмежать, штрафувати будуть жорсткіше: у Тернополі посилюють карантин

Кількість хворих на коронавірус в Тернополі зростає. Тому рішенням міського оперативного штабу посилили деякі карантинні заходи.  Зокрема йшлось про обмеження планових госпіталізацій в міських лікарнях, а провоохоронці наголосили: штрафуватимуть порушників і надалі.   

Тернополянка не доїхала з дачі додому. Її розшукують (ФОТО)

Зникла з дому та не повернулася жителька Тернополя, Мазур Тетяна Андріївна, 1944 року народження.

На Слівенській люди перекривали дорогу. Що вимагають?

Про пікет на вулиці Слівенська в редакцію «20 хвилин» повідомили читачі. Люди вимагають прислухатися до їхніх бажань, інакше, будуть перекривати центральні дороги.

Свіжий випуск

№ 24 від 17 червня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up