This version of the page http://te.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-18. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Тернопіль

Новини компаній

Вінницька ІТ-Академія розпочинає набір абітурієнтів 2020. (новини компаній)

Школа закінчилась, 11 років промайнули і перед випускниками “стеляться доріжки” у дорослий світ. Від вибору цієї дороги залежить усе подальше життя. Звісно ж усі мріють, щоб у них було гарне майбутнє: улюблена робота, яка є завжди (!навіть в умовах кризи), комфортні умови праці, швидка та успішна кар’єра, висока заробітна плата, забезпечене життя для себе, сім’ї та рідних, можливість подорожувати і побачити світ разом з друзями. Яка сфера гарантує все це?

Новий гуртово-роздрібний супермаркет «Комора КС – ціновий прогрес»! (новини компаній)

«Комора КС» – це новий гуртово-роздрібний супермаркет у Тернополі, який точно сподобається Вам. Ми створили мережу просторих магазинів з широким вибором продовольчих та непродовольчих товарів за найнижчими цінами у Тернопільській області. На наших полицях Ви знайдете як вітчизняні товари, так і найрізноманітнішу продукцію європейських виробників. В нас великий асортимент товарів, який задовольнить потребу навіть самого вибагливого клієнта!

5 міфів про ручне тестування (новини компаній)

Міфи минулих років “переслідують” ІТ-сферу, незважаючи на те, що вона стрімко розвивається, відповідно змінюються вимоги і до Manual QA (ручного тестувальника).

Не на одинці з бідою: медики Тернопільщини отримали благодійну допомогу для запобігання поширенню COVID-19 від мережі ТЦ «Епіцентр» (новини компаній)

У час пандемії коронавірусу важливо не залишатися осторонь, а допомагати та підтримувати один одного у боротьбі з COVID-19. Лікувальні заклади Тернопільщини продовжують і надалі отримувати благодійну допомогу від небайдужих підприємців.

З турботою про кожного: Лінія магазинів EVA забезпечила 242 опорні лікарні засобами дезінфекції на час карантину (новини компаній)

Лінія магазинів EVA спільно з «Нова пошта» та Благодійним фондом «Коло» організували адресну доставку засобів дезінфекції в 242 опорні лікарні

Дистанційна консультація педіатра у Тернополі (новини компаній)

Зараз все населення України знаходиться на вимушеній ізоляції через ризик розповсюдження Covid 19. Але життя продовжується!

Компресійний трикотаж - комплексне рішення в профілактиці та лікування варикозної хвороби (новини компаній)

Майже в кожної людини з віком виникають проблеми з венами на кінцівках.  Визнаним засобом при лікуванні і профілактиці варикозного розширення вен є компресійний трикотаж, який також використовується при хірургічному лікуванні варикозу. Сьогодні медицина зробила величезний прорив в області лікування даного поширеного захворювання. Але, в якості профілактичних засобів та на ранніх стадіях захворювання, компресійний трикотаж поки не має собі рівних.

«Ми на зв’язку з пацієнтами». RIA проведе онлайн-вебінар з медиками

Про те, як надавати медичні послуги і при цьому отримувати довіру від клієнтів в умовах карантину, розкажуть лікарі приватних клінік, яким вдалось ефективно налагодити свою роботу, під час круглого столу від RIA.  Участь у відеоконференції безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Що жителям Тернополя купити під час карантину? (новини компаній)

Всі жителі Тернополя зараз сидять вдома, чекаючи на закінчення карантину. Хтось займається на дистанційному навчанні, хтось працює. Всіх об'єднує одне питання: чим зайнятися в цей час? Можна навчитися грати на гітарі, малювати, читати книги.

У Тернополі на будівлі з'явився позитивний напис "Все буде добре". Автор ідеї – компанія LUNET (новини компаній)

Коли світ заполонили негативна статистика про кількість інфікованих на коронавірус чи кількість осіб, які померли від нього; коли всі ми опинилися на добровільній ізоляції від своїх друзів, рідних та знайомих, так хочеться внести лепту тепла та позитиву у сірі будні.

Свіжий випуск

№ 24 від 17 червня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up