This version of the page http://te.20minut.ua/Smachnogo (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-18. The original page over time could change.
Смачного - 20 хвилин Тернопіль

Смачного

Мода на ревінь: три страви з червоних стебел із різних кухонь світу

Ревінь - рослина надзвичайно цікава. Останнім часом вона переживає період відродження популярності. У різних кухнях світу зараз мода на ревінь.

Смачні та ситні кекси з кабачка, які не додадуть зайвого сантиметра в талії

Ну нарешті сезон кабачків! Тепер можна спокійно їсти свої улюблені кабачкові кекси. 

Хрусткі палички з кабачків і не тільки: рецепти після яких ви полюбите цей овоч

Кабачок - ідеальний овоч для тих, хто слідкує за харчуванням та дотримується дієт. Пропонуємо вам підбірку рецептів з кабачків.

Овочеві запіканки в духовці, які полюбить вся сім'я

Овочеві запіканки - це проста і ситна страва, яка не вимагає багато зусиль та яку можна готовути цілий рік.

photo_camera Рецепти салатів з полуницею, які здивують вас незвичним поєднанням інгредієнтів (ФОТО)

Пропонуємо влаштувати вашим смаковим рецепторам маленький струс і випробувати кілька яскравих і незвичайних рецептів салатів з полуницею.

Картопляна піца з розмарином: недорогий рецепт

Навіть зі звичайної картоплі можна приготувати чудову піцу, приправивши її ароматним розмарином. Це недорогий, доступний та економний варіант піци. Розмарин можна брати як сухий, так і свіжий.

Простий рецепт шарлотки з яблуками в мультиварці

Приготувати яблучну шарлотку в мультиварці – дуже просто і швидко. Підготовка такого десерту займає лише 10-15 хвилин, а далі все зробить мультиварка.

Як приготувати смачний шашлик. Рецепти від тернополян

Пропонуємо вам підбірку перевірених рецептів приготування шашлика від тернополян. Смачного!

Як зробити домашнє морозиво: прості рецепти

Процес приготування морозива в домашніх умовах  тільки на перший погляд здається складним. Ми підібрали прості рецепти смачних десертів, які оцінить вся родина.

photo_camera Найкращі рецепти кексів: як приготувати повітряний та запашний десерт

Кекси є неймовірно смачною й ніжною здобою. Вони є чудовим частуванням для дітей, а звичайні будні розбавлять різноманіттям смаків.

Свіжий випуск

№ 24 від 17 червня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up