This version of the page http://te.20minut.ua/Osvita (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-15. The original page over time could change.
Новини освіти у Тернополі, освітні новини - 20 хвилин Тернопіль

Освіта

play_circle_filled Через коронавірус пробне ЗНО діти будуть проходити вдома: є два способи (ВІДЕО)

Пробне ЗНО можна буде пройти двома способами: онлайн чи у паперовому зошиті. На 15 червня заплановано пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури. На 17 червня – з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької).

У Тернополі в працівника дитячого садочка виявили Сovid-19

З 10 червня дитячий садок №12 у Тернополі тимчасово призупиняє діяльність у зв’язку із реєстрацією лабораторно підтвердженого випадку захворювання на COVID-19 у працівника цього закладу.

photo_camera У Тернополі для садків закупили безконтактні термометри: то чому просять батьків приносити свої?

Садки у Тернополі починають працювати з 1 червня. Зараз їх готують до відкриття: закупляють засоби захисту та термометри. Бо дітям щодня мають міряти температуру.  У міськраді переконують: термометри будуть в кожному садку.  Проте батьки вихованців одного з навчальних закладів кажуть, що їх попросили принести свій безконтактний термометр для групи. Тож куди поділись куплені за бюджетні кошти та скільки на них витратили?

Школа онлайн: 1-4 класи йдуть на канікули, а учням 5-11 класам крутитимуть уроки ще два тижні

Уроки Всеукраїнської школи онлайн для учнів 5-11 класів транслюватимуть до 12 червня. Школярі молодших класів йдуть на канікули.  

Стала відома дата додаткової сесії ЗНО

Додаткова сесія ЗНО-2020 відбудеться 24 липня - 10 серпня, додаткова реєстрація уже триває.

«І де гарантія, що COVID не принесуть діти»: чи безпечно віддати малечу в садочок?

Працівників садочків, які мають приступити до роботи, тестують на коронавірус. Тих, хто не пройде тестів, до роботи не допустять, запевняють в управлінні освіти. Думки батьків щодо безпечності розділились: одні не вірять в серйозність проблеми через COVID, інші бояться віддавати малечу до садочка, бо, кажуть, обстеження малюків для довідки відбувається формально.

Оприлюднені епідеміологічні вимоги до проведення ЗНО. Що дозволено та заборонено

У МОЗ затвердили рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при проведенні ЗНО в період карантину

Правила роботи дитсадків під час карантину. Що потрібно знати працівникам та батькам

Уряд дозволив ввести нові послаблення карантину. У Тернополі планують відновити роботу громадського транспорту та дитячих садочків.  

photo_camera Дитсадки відкривають: як готуються, які довідки треба мати та скільки місто витратило на засоби захисту

Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом прийняв рішення про дозвіл роботи дитсадків з 1 червня.  Що потрібно для того, щоб вашу дитину прийняли та як у закладах готуються до виходу з карантину, розповіли в управлінні освіти та в самих садочках. Про те, скільки коштів витратили на деззасоби, дізналися журналісти "20 хвилин".

Затверджено графік ЗНО-2020

Під час тестування учні та інструктори будуть забезпечені захисними масками, а пункти проведення ЗНО – антисептиками.

Свіжий випуск

№ 23 від 10 червня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up