This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-15. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

Як дожити до 100 років: рецепт від довгожительки з Тернопільщини

У липні Марія Штира з села Росохач, що на Чортківщині, святкуватиме свій 100-літній ювілей! Ніколи не дотримувалася жодних дієт і не займалася спортом. Головний фітнес, каже жінка, – робота по господарству.

photo_camera "Усміхненим личить. Живий, поки в серцях": Віктору Гурняку мало б бути 33. Замість вітань - спогади

Сьогодні, 8 червня, тернопільському пластуну, журналісту, фотографу Віктору Гурняку мало б виповнитися 33. Але тепер замість вітань - квіти на могилі й теплі спогади. А в жовтні виповнилося п’ять років з дня його загибелі. У соцмережах знайомі публікували пости про Вітю, про те, яким він був і яким міг бути, якби не війна…

“Я алкоголік”: історія чоловіка, який подолав залежність

Що таке алкоголізм, що робити, якщо вирішив припинити вживати, а не можеш, про життя після одужання розповів алкозалежний, який пиячив понад 30-ть років.   А коли втратив все, що було важливе для нього у житті, кинув пити.

play_circle_filled Як позбутись алко- та наркозалежності: історії людей, які "були на дні", а тепер живуть щасливо

Звільнитись від алко- та наркозалежності можна, якщо ти впустиш у серце Бога, - переконані чоловіки, які живуть у християнському реабілітаційному центрі “Спасіння”. "20 хвилин" розповідає історії людей, які були на межі життя і смерті.

photo_camera Провідником, священником та професором з лікарських справ: ким в дитинстві мріяли бути відомі тернополяни

1 червня - Всесвітній день захисту дітей.  Усі ми родом з дитинства. Тож журналісти "20 хвилин" запитали знаних тернополян, ким вони мріяли стати, коли були маленькими. 

photo_camera play_circle_filled Як обрати заклад та страву в невідомому місті: тернополянин відвідав 20 країн у пошуках неймовірних смаків

Майже два десятки країн у пошуку ідеальних смаків та гастрономічних задоволень відвідав тернополянин Володимир Харкавий. 34-річний чоловік каже, що для того, щоб насолодитись справжнім смаком їжі, варто залишити інші справи.

photo_camera "Ти - мій світ, моя удача і душа": зворушливе освідчення на полігоні. Кохана сказала: "Так!"

Військові стали свідками, як офіцер, перед вибуттям в ООС подарував каблучку та троянди майбутній нареченій. Закохані познайомились чотири роки тому у Тернопільській військовій частині, де проходять зараз службу.

"Людям, які працюють в умовах стресу потрібні "лікарі душ": інтерв`ю з поліцейським психологом

Їх часто називають "лікарями душ правоохоронців". Вони допомагають тим, хто несе службу, побороти всі щоденні труднощі, впоратись із важкими переживаннями, сімейними проблемами та вирішують, хто ж може працювати у поліції. Ми поспілкувались із поліцейським психологом Михайлом Козюком, який несе службу в ГУНП Тернопільської області. 

photo_camera "Спочатку було дуже страшно": як водій шкільного автобуса один з громади відважився возити медиків

Богдан Хомут зізнається: було страшно: «Спочатку було дуже страшно, ніхто не до кінця розумів, що собою являє коронавірус. З часом втягнувся. Зрештою, якщо всі відмовились, боялись, то хтось ж повинен був погодитись та взяти це на себе».  

Чому тернополяни за кордоном не викликають швидку: як і хто там надає допомогу

Згідно з медреформою, карета швидкої допомоги має приїжджати на виклик лише в екстрених випадках, наприклад, коли трапилась аварія. У Європі медична система побудована на таких же засадах. 

Свіжий випуск

№ 23 від 10 червня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up