This version of the page http://www.usptb.org/uk/ (91.239.234.15) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-06-05. The original page over time could change.
Порядок вступу до УСПТБ — UUFTS: Ukrainian Union Fire and Technological Safety

УСПТБ

Український Союз пожежної та
техногенної безпеки

Згідно зі Статутом УСПТБ , членом Союзу можуть бути як громадяни України , так і трудові колективи підприємств, що спеціалізуються на ринку протипожежної продукції та послуг.

Для того , щоб стати членом УСПТБ необхідно:

    1. Ознайомитися з Положенням ` Про колективне членство ` , ` Про членський облік та членські внески `;
    2. Заповнити запропоновану форму заяви про вступ до організації ( вказавши контактні номери телефонів та фактична адреса підприємства) і переслати за адресою: 03179 , Україна , м. Київ , пр -т . Перемоги , 123 , офіс 524-525;
    3. До заяви додати :

Копію Статуту Вашого підприємства , завірену печаткою підприємства , протокол засідання трудового колективу з прийнятим рішенням про вступ до Союзу , копію Свідоцтва про державну реєстрацію , завірену печаткою підприємства копію Ліцензії (за наявності) , завірену печаткою підприємства , довідку про кількість працюючих на підприємстві та про стажі роботи підприємства на ринку пожежної безпеки (не менше 5 років) , копії документів офіційних представників   виробника продукції , якщо підприємство реалізує на ринку продукцію протипожежного призначення не українського виробництва .

Заява про вступ розглядається на найближчому засіданні Правління в присутності керівника підприємства або представника підприємства за дорученням.
За фактом перерахування суми вступного внеску на розрахунковий банківський рахунок Союзу , підприємство отримує Свідоцтво , яке засвідчує членство в Українському союзі пожежної та техногенної безпеки.

Заява про вступ до УСВППП: завантажити

Про СОЮЗ

Новини

Всі новини ...