Прилади для лабораторій

Прилади для аналізу води

рН,ОВП-метр/Кондуктометр/Солемір/Термометр Delta OHM HD-2156.2

Портативний прилад з великим РК-дисплеєм. Вимірює рН, окисно-відновний потенціал (ОВП), електропровідність, опір рідини, загальну мінералізацію, солоність і температуру.

Комплектується широким спектром зондів залежно від конкретних потреб користувача.


pH-метр/кондуктометр/термометр/ОВП-метр лабораторный AZ-86505

Мультифункціональний лабораторний аналізатор для визначення параметрів розчинів і перевірки якості води. Визначає водневий показник (pH), окисно-відновний потенціал (OВП), електропровідність, загальну мінералізацію, солоність, температуру.

Одночасно виводить на екран значення двох вимірюваних параметрів – рН (або електропровідність, або загальна мінералізація, або солоність) і температури – в реальному часі.


Лабораторний прилад EZODO PL-700ALS з магнітною мішалкою для аналізу параметрів води (рН, RedOx, COND, O2)

Мультифункціональний прилад, який поєднує в собі настільний змішувач, рН-метр, ОВП-метр, оксиметр, кондуктометр, солемір, термометр. Містить спеціальну платформу з тримачем електродів і магнітний змішувач для зручності вимірювань.
Прилад може одночасно виміряти до 4-х параметрів. Постачається разом з програмним забезпеченням, що дає змогу вести запис вимірювань та аналізувати отримані дані. Можливий підбір електродів під задачі замовника.