This version of the page http://www.novolipki.com/cpa-salon-touch-day-spa/ (89.184.92.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-30. The original page over time could change.
Спа-салон TOUCH DAY SPA допоможе відновити здоров'я і відпочити морально в житловому комплексі Новопечерські Липки інфо на novolipki.com

(044) 22 000 22
Замовити дзвінок
МЕНЮ
    • РУС
    • УКР
Головна Інфраструктура СПА-салон TOUCH Day Spa
СПА-салон TOUCH Day Spa

TOUCH Day Spa – сучасний затишний СПА. Це філософія єднання з природою, де немає місця міську метушню. В основі процедур – поєднання давніх традицій і сучасних технологій для максимального ефекту поновлення тіла і душі.

SPA.
СПА – кімната подарує Вам чарівну атмосферу гармонії, спокою краси. Поєднання водних процедур з скрабірованіе і обгортанням зробить Вашу шкіру підтягнутою і шовковистою. Особливими послугами є ритуал Turkish bath ceremony, ритуал HAMMAM, Ексклюзивним є поєднання європейської терми з східними ароматами від французького виробника Charme d’Orient.

Масаж.
Подбає про тіло Вам допоможуть наші висококласні spa – експерти, які володіють різноманітними техніками масажу з усього світу. Масаж в поєднанні з ароматерапією допоможе досягти повного розслаблення.

Догляд за обличчям.
Ритуали по догляду за обличчям в TOUCH Day Spa допоможуть знайти доглянуту шкіру, додадуть особі красу і сяйво. Ми застосовуємо інноваційні підходи та висококласну косметику, які виступають альтернативою операційним методиками.

Корекція фігури.
Пропонуємо безкоштовну діагностику стану фігури і складання індивідуальної програми по її корекції. Спеціаліст підбере індивідуальний комплекс ритуалів, який допоможе зробити Ваш силует більш витонченим, а організм здоровим.

Шугарінг, Honey Waxing.
Ці методи депіляції не завдають шкоди довкіллю. Після них шкіра стане гладкою, отримає інтенсивне зволоження та живлення.

Косметичний бутик.
У нашому косметичному бутику Ви зможете придбати косметику від кращих світових брендів як для домашнього догляду, так і для чудового подарунка. Тут представлені Charme d’Orient (Франція), Faith (Японія), Yon Ka (Франція), COSTUME NATIONAL (Італія), AURA CHAKE (Франція), Gerards (Італія), Nanogen (Великобританія), Apot Care (Франція), Danne (США), La Biosthetique (Франція), SUDA (Німеччина).

За вашим бажанням ми можемо скласти персональну програму з ритуалів салону для подарункового сертифіката.

СПА – день в TOUCH Day Spa.
Проведіть spa – день в TOUCH Day Spa, поринете в атмосферу відпочинку і відновлення. Все, що тут по-справжньому має значення – це Ви, Ваш відпочинок і Ваше здоров’я.

вул. Драгомирова, 16
044 359 0 459
dayspatouch@gmail.com
touchspa.com.ua

Назад