This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-ukroboronprom (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-25. The original page over time could change.
Укроборонпром

Укроборонпром

23 травня 2020


На підприємствах Укроборонпрому з початку карантину нарахували 22 випадки COVID-19

На підприємствах концерну Укроборонпром від початку карантину зареєстровано 22 випадки захворювання на коронавірус.

21 травня 2020


Укроборонпром планує виготовляти бойові дрони разом із приватними компаніями

Державний концерн "Укроборонпром" шукає оптимальні механізми співпраці з приватними виробниками озброєння, зокрема, щодо розвитку авіаційних та наземних безпілотних апаратів оборонного та подвійного призначення.

20 травня 2020


Реформа Укроборонпрому стартує після карантину - Президент

Реформа Державного концерну "Укроборонпром" повністю готова, її втілення розпочнеться після завершення карантину.


Китай спробує збільшити присутність в оборонному секторі Східної Європи - експерт

На тлі спричиненого коронакризою глобального економічного спаду Китай спробує взяти під контроль оборонні підприємства Східної Європи.

19 травня 2020


Абромавичус розповів, як реформуватимуть Укроборонпром

Законодавство, яке дозволить реалізувати ефективну реформу української оборонної промисловості та провести корпоратизацію "Укроборонпрому", може бути прийняте Верховною Радою в серпні-вересні цього року.

18 травня 2020


Завод "Іскра" розробив новітню радіолокаційну станцію

Завод «Іскра» розробив новітню радіолокаційну станцію для бойового застосування у складі дивізіонів зенітно-ракетних військ протиповітряної оборони ЗСУ, яку можна розгорнути за лічені хвилини.

15 травня 2020


Данілов - про реформу Укроборонпрому: Оцінимо потенціал кожного підприємства ОПК

Плани щодо реформування ДК «Укроборонпром» мають бути суттєво доопрацьовані з урахуванням потреб Збройних Сил України у контексті функціонування оборонно-промислового комплексу, сучасних світових тенденцій розвитку озброєння.


ВАКС залишив чинною заставу у понад 5 мільйонів для фігуранта справи Укроборонпрому

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила чинним запобіжний захід у вигляді застави розміром 5 млн 255 тис. грн одному з підозрюваних у справі ТОВ «Оптимумспецдеталь».

14 травня 2020


Миколаївський бронетанковий передав президентському полку оновлені машини

Державне підприємство "Миколаївський бронетанковий завод" передало Міністерству оборони України партію з п'яти одиниць капітально відновлених броньованих розвідувальних дозорних машин з покращеними характеристиками БРДМ-2Л1.


Оборудки в Укроборонпромі: завершили слідство щодо ексзаступника директора заводу "Маяк"

Прокуратура Києва завершила слідство щодо колишнього заступника генерального директора заводу «Маяк», викритого на оборудці з майном Укроборонпрому.

13 травня 2020


Саакашвілі показали план реформ Укроборонпрому

Керівництво державного концерну "Укроборонпром" представило власні плани реформи оборонних підприємств концерну голові Виконавчого комітету Національної ради реформи при Президенті України Михайлу Саакашвілі.

09 травня 2020


Укроборонпром з початку року передав військовим понад 300 одиниць бронетехніки

Протягом січня-травня 2020 року підприємства бронетанкового дивізіону ДК «Укроборонпром» передали Міністерству оборони понад 300 нових, відновлених та модернізованих одиниць броньованої техніки.

08 травня 2020


Корупція в Укрборонпромі: САП оскаржила запобіжний захід фігуранту справи

Спеціалізована антикорупційна прокуратура оскаржила запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 5 млн 255 тисяч гривень, обраний одному з фігурантів справи про корупцію в Укроборонпромі.


Укроборонпром віддає і ліквідовує "мертві" підприємства

У ДК “Укроборонпром” розпочато процес реструктуризації оборонних підприємств, які за підсумками тріаж-аналізу будуть реорганізовані або передані в управління іншим органам державної влади.


Укроборонпром презентував Офісу Президента стратегію трансформації

Офіс трансформацій державного концерну “Укроборонпром” провів зустріч із заступником керівника Офісу Президента Романом Машовцем , яка була присвячена статусу реформи Державного концерну та проблемним питанням роботи підприємств оборонної галузі.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • ДОМ
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові, крім того, цитування перекладів матеріалів іноземних ЗМІ можливе лише за умови гіперпосилання на сайт ukrinform.ua та на сайт іноземного ЗМІ. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2020 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-