• Мапа
  • Рус
  • Eng
  • Укр
Госпіталізація цілодобово!
Розумна медична допомога
контакт-центр +38 (044) 521-30-03 невідкладна допомога 3003
+38 (044) 521-30-03 3003 невідкладна допомога
Розумна медична допомога
Госпіталізація цілодобово!
  • Головна
  • Відділення
  • Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології

Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології

Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології

Більше п’яти років в клініці функціонує унікальний для України Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології. Центр було створено в Універсальній клініці «Оберіг» наприкінці 2011 року з однією основною метою – впроваджувати найсучасніші технології в хірургічне лікування дітей.

Основні зміни торкнулися методів виконання оперативних втручань – на зміну «відкритим» операціям з великими розрізами (традиційний підхід у більшості українських лікарень) широкого застосування набули малоінвазивні втручання, такі як лапароскопія і торакоскопія. Філософія нового підходу полягає в мінімізації всіх неприємних наслідків ОПЕРАТИВНОГО ВТРУЧАННЯ, тим паче якщо це стосується дитини.

На сьогоднішній день Центр працює за 3 основними напрямками:

Дитяча лапароскопічна хірургія

Цей напрямок роботи Центру дає змогу виконувати весь спектр хірургічних втручань в дитячому віці, як в плановому порядку (пахові грижі, варикоцеле, кістозні утворення печінки та селезінки, крипторхізм, захворювання тонкого кишківника, хвороба Гіршпрунга, корекція гастроезофагеального рефлюксу, холецистектомії та ін.), так і в ургентному (невідкладному) порядку (апендицит, перекрути яєчників у дівчинки, перекрути кісти яєчника, перитоніти, перфорації шлунку та кишківника та ін.)

Дитяча торакоскопічна хірургія

Розділ малоінвазивної хірургії, котрий дозволяє виконувати оперативні втручанні на стравоході, легенях, діафрагмі та магістральних судинах в грудній порожнині.

Методи торакоскопічного підходу дозволяють з найменшою травматизацію виконувати операції при діафрагмальній грижі, ахалазії стравоходу, секвестрації легені, кістозних ураженнях паренхіми легені, новоутвореннях межистіння та ін.

Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології

Дитяча малоінвазивна та реконструктивна урологія

Також використовує усі доступні на сьогоднішній день ендоскопічні та лапароскопічні методики. Наші фахівці проводять широкий спектр найпоширеніших оперативних втручань у дітей: корекція міхурово-сечовивідного рефлюксу різного ступеню, розсічення стриктур та клапанів уретри у хлопчиків, стентування сечоводу, вилучення конкрементів з сечового міхура. За допомогою лапароскопії проводять корекцію варикоцелє, фрагментарну або повну нефректомію, корекцію гідронефрозу. Окрім цього, фахівці Центру володіють усіма консервативними (медикаментозними) та хірургічними методами лікування гіпоспадій та епіспадій у хлопчиків різного ступеню (реконструктивна дитяча урологія).

Центр Інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології – це принципово новий щабель розвитку медицини дитинства для України. Ми знаємо, як мінімізувати страждання дитини та обсяг втручання хірурга. Якщо Ви шукаєте експертний центр в сфері дитячої хірургії та урології – зверніться до Універсальної клініки «Оберіг», і ми знайдемо найбільш оптимальне рішення проблеми Вашої дитини! Госпіталізація цілодобово!

Телефонуйте:

(044) 521 30 03

(099) 521 30 03

(073) 521 30 03

Фахівці

Устенко Геннадій Миколайович

Лікар уролог дитячий
29 років медичного стажу
Категорія вища
Кандидат медичних наук

Джума Крістіна Ахмадівна

Лікар дитячий хірург
6 років медичного стажу

Годік Олег Святославович

Лікар дитячий хірург
24 роки медичного стажу
Кандидат медичних наук

Дєгтярьова Дар’я Сергіївна

Лікар-хірург дитячий
15 років медичного стажу

Бінецький Євген Анатолійович

Лікар-анестезіолог дитячий
Старший ординатор
23 роки медичного стажу
Категорія вища

Переглянути усіх спеціалістів

Інновації

Новини направлення

  • Конференція «Малоінвазивна хірургія та урологія дитячого віку 2019»: найсучасніші знання від провідних експертів25 вересня 2019 р.
  • Майстер-клас «Хірургічна корекція деформацій грудної клітки у дітей»: нові знання для професійного розвитку 20 березня 2018 р.
Усі новини направлення

Відео-бібліотека

Конференція «Малоінвазивна хірургія та урологія дитячого віку 2019»
Усі відеозаписи