This version of the page http://1991.vc/campus/ (77.87.196.98) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-20. The original page over time could change.
Open Data Campus | 1991

Open Data Campus

   

ОСВІТНІ КЕМПИ З ВІДКРИТИХ ДАНИХ.

РЕЄСТРУЙСЯ

ВЖЕ ЗАРАЗ!

Mariupol. Сервіси для міста. 1-2 лютого
Kyiv. Інфраструктура. 22-23 лютого

Що таке Open Data Campus?

Cерія тематичних освітніх кемпів, що допоможе тобі зрозуміти, що таке відкриті дані, знайти справжню цінність у сотнях датасетів та створити на їх основі власний проект. Кемпи присвячені можливостям використання відкритих даних для підвищення прозорості та подолання корупційних ризиків у сферах інфраструктури та задля покращення життя в місті.

Що буде на кемпах?

На кемпах ти познайомишся зі світом відкритих даних, зможеш викристалізувати ідею проекту, знайти однодумців, отримати toolkit для роботи з даними та закріпити знання на практиці. Обирай теми, а з усім іншим допоможемо ми

Open Data Campus для тебе, якщо ти

цікавишся

відкритими даними

як дослідник, студент, розробник або активіст

маєш ідею

як змусити дані працювати на розвиток інфраструктури, комунальних підприємств і покращення життя в місті

потребуєш

фахової оцінки своєї ідеї від open data ком’юніті

шукаєш

нові знайомства та експертів, які доукомплектують твою команду

Обирай близькі тобі теми та реєструйся на кемпи

Інфра

структура

Проекти для належної якості інфраструктури (дороги, авіа, транспортні перевезення, будівництво та благоустрій). Наприклад: інструменти для перевірки доброчесності забудовників, аналізу якості доріг, підбору оптимальних транспортних маршрутів, надійності транспортних перевезень.
Вітається використання даних про перевізників, пасажирський транспорт та інші транспортні дані, а також дані дозволів ДАБІ для створення сервісів моніторингу містобудівних умов та їх обмежень.

Сервіси для міста

Сервіси, що допоможуть містянам у записі до лікаря чи моніторинг вільної черги. Ідеї для аналітики районів та визначення енергоефективних будинків чи боржників. Сервіси моніторингу комунальних закладів та підприємств, об’єктів комунальної власності та приватизації.
Також вітаються сервіси для зменшення корупційної складової й привернення інвестиційної привабливості регіону (наприклад, з використанням реєстраційних даних компаній, виплати закладам первинної медичної допомоги, електронні рецепти, дані судового реєстру тощо)

Інфраструктура 22-23 лютого
Сервіси для міста. 1-2 лютого

Реєструйся вже зараз!

ЩО ДАЛІ?

Безкоштовний інтенсив

для дев’яти кращих команд кемпів

Інтенсив — це

4

тижні навчання

36

годин роботи над проектом

21

історія успіху

13

менторів

Open Data&Data Science

Знайомство з можливостями для стартапів і стартап-ком’юніті. Введення в Open Data та Data Science

Problem

Ідентифікація проблеми та створення perfect match з своїм рішенням. Мистецтво створення прототипів

Reality Check

Інструкції з розробки ціннісної пропозиції та аналізу аудиторії. Звірка з реальністю – тестування та отримання зворотнього зв’язку за визначеними гіпотезами

Lean canvas

Розробка lean canvas, проведення краш-тесту. Способи монетизації соціальних проектів

Investor relations

Як закохати у себе інвестора – створення презентації проекту, що працює

Реєструйся на найближчий кемп — Mariupol. Сервіси для міста

Open Data Campus проходить в рамках Open Data Challenge — визнаного світового формату конкурсу інноваційних IT-проектів на основі відкритих даних. Це потужний поштовх розвитку проекту і можливість заявити про свою розробку на всю країну. Пілотний Open Data Challenge прийшов до України в 2017 році. Переможці трьох циклів конкурсу продовжують розвивати проекти з підтримкою 6,5 млн грн призового фонду

Інкубатор 1991

перший в Україні некомерційний інкубатор, який допомагає перетворити тонни відкритих державних даних на реальні стартапи, що надають сервіси українським громадянам, підприємствам та державним органам

80

менторів

160

стартапів у портфоліо

$1,8 mln

залучених стартапами інвестицій

Контакти в Києві

  • АДРЕСА
  • EMAIL
  • i@1991.vc