This version of the page http://www.knauf.ua/ (212.90.165.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-18. The original page over time could change.
Knauf
КНАУФ - це сімейна компанія і в той же час міжнародна група підприємств. Найбільший в світі виробник будівельних матеріалів для внутрішнього та зовнішнього оздоблення, ізоляційних матеріалів, а також - в галузі виробництва обладнання для механізованного оштукатурювання.

Активна діяльність компанії на українському ринку почалась у серпні 1996 року зі створення дочірньої фірми "КНАУФ Маркетинг".

Сміливі та рішучі дії співвласників фірми КНАУФ у втіленні нових ідей, залучення наявних матеріальних ресурсів та доведена практикою працьовитість привели до того, що група найдійно утримує провідні позиції у виробництві будівельних матеріалів по всьому світу.

КНАУФ – успішна компанія. Цей успіх прийшов завдяки нашій праці, відповідальності, іноваційному підходу. Ми продовжуємо свій розвиток і готові до нових досягнеть.

Новини

Далі

Семінари - Ваша перевага зі знаннями

Далі

КНАУФ у Twitter

Далі

КНАУФ у Facebook

Далі

КНАУФ на YouTube

Далі