This version of the page http://www.autolux.ua/ua/uk (77.123.128.155) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-15. The original page over time could change.
Маршруты по Украине | Автолюкс

До уваги пасажирів!
Згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України про заборону міжнародних та внутрішніх пасажирських перевезень, ми тимчасово припинили обслуговування усіх рейсів на період дії карантину з 12.00 18.03.2020 до 22.05.2020.
КВИТКИ, що були придбані для поїздок у час встановленого карантину, а також у літній період — переоформлені або будуть переоформлені зі статусом OPEN DATE. Після зняття обмежень ви зможете скористатися квитком!
УВАГА! Ви зможете змінити ваш квиток на квиток в іншому напрямку після відновлення пасажирського сполучення. (Вартість нового квитка не може бути вище вартості попереднього
В такому випадку, додатково, пасажирам будуть нараховані бонуси у системі лояльності + 50% від вартості поїздки. Ви зможете використати їх при плануванні майбутніх подорожей. (Бонуси не будуть нараховані власникам акційного квитка)
Просимо вас надсилати ваші питання на пошту: help@autolux.ua
На період дії карантину режим роботи підприємства вимушено змінений, співробітники знаходяться у відпустках, тому прийміть, будь ласка, вибачення за відсутність оновлення інформації або обробку звернень у визначені терміни.
Дякуємо за Ваше терпіння, підтримку та розуміння.
Бережіть себе та своїх близьких

×
Придбати квиток

Подарунки за відео

Знімайте відеоогляди Ваших поїздок з AUTOLUX і отримувайте винагороди

Детальніше

Ми там де Ви!

метро Теремки - нова зупинка  

Детальніше

Нові рейси до Первомайська та Вознесенська

вже з 5-го серпня!

Детальніше

із Києва в Кропивницький

вже з 1-го серпня! 

Детальніше

Київ-Херсон

з 9 липня 3 рейси!!!  

Детальніше

Ми там де Ви!!!

Біля Залізничного вокзалу в Києві

Детальніше

Нова каса вже в Миколаєві

Нова каса AUTOLUX та ECOLINES в Миколаєві!

Детальніше