Олександр Роїк

15 Лютого 2019 Друкувати цю новину

Молю і дуже сильно прошу у всіх небайдужих людей допомоги, для свого єдиного синочка Роїк Олександра.

Діагноз на даний момент: спастична диплегія, стан після "лікворо-шунтуючої операції"(2013), висока судомна готовність. Епістатус.

Лікарі виявили гідроцефалію, яка виникла внаслідок крововиливу в головний мозок і було прийнято рішення робити синові ЛШО.

Після операції мене з синочком виписали додому. Саша був у важкому стані, самостійно не рухався, не піднімав ручки, не держав голови. Всі ці 6 років ми всі сили, кошти витрачали на реабілітацію синочка.

Лікарі завжди говорили, що наш син перспективний, що в нього є всі шанси бути соціально-адаптованим, але, на превеликий жаль, стан Сашуні в минулому році різко погіршився, почалась рвота, нестерпний головний біль. Негайно звернулись до нейрохірургів в м.Києві, вони виявили дисфункцію шунта і зробили операцію, але краще не стало, і буквально через місяць зробили другу операцію: видалили кісту ендоскопічним методом.

Сильні судоми, які несуть загрозу життю дитини продовжуються і їх причину на даний момент не можуть виявити. І вони не припиняються навіть від вживання протисудомних препаратів. На жаль в Україні немає обладнання такого високо рівня, щоб дозволило побачити деталі і прооперувати мого синочка високоякісною апаратурою.

Сашуню потрібно терміново оперувати, тому що стан погіршився і його погодилась прийняти турецька клініка"Меморіал". Вартість операції 22 300$,без урахування медикаментів.

В нас, на жаль, такої суми немає, всі свої кошти ми потратили на реабілітації, минулі операції. Зібрана сума на даний момeнт становить 11 600$.

Допоможіть, будь ласка, нам, від цієї операції залежить подальше життя мого синочка.

Реквізити для допомоги Сашуні: ПАТ КБ"Приватбанк" 4149 4390 0623 5836 отримувач Роїк Тетяна Володимирівна (моя особиста карточка).

Дуже будем вдячні за будь-яку допомогу.

  ÐšÐ°Ñ‚егорія:
ЖиттяПотрібна допомога!
дивитися більше новин

Схожі новини

написати коментар

0 коментарів

Поки немає коментарів

Ви можете бути тим, хто розпочне розмову.

Додати коментар

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ваші дані будуть надійно збережені! Вашу e-mail адресу не буде опубліковано. Також інші дані не будуть передані третій особі.
всі поля обов'язкові до заповнення.