This version of the page http://www.knauf.ua/about/novosti/1997 (212.90.165.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-14. The original page over time could change.
Knauf - Міжнародний архітектурний фестиваль «Еко-берег»

Міжнародний архітектурний фестиваль «Еко-берег»

Міжнародний архітектурний фестиваль «Еко-берег».

Фестиваль відбудеться 5-8 вересня 2013 року в Іллічівську. В сучасних умовах економічних, урбаністичних і екологічних викликів Фестиваль ставить за мету всебічний розвиток інноваційних ідей організації та розвитку берегового простору океанів, морів, річок та озер.

У тому числі метою є вирішення низки окремих завдань, серед яких:

  • сучасний екологічний, містобудівний, архітектурний і дизайнерський розвиток прибережних і острівних територій;
  • створення екологічно повноцінної рекреаційного середовища;
  • привернення уваги державних, муніципальних і громадських організацій
    до перспектив розвитку прибережних і острівних територій;
  • всебічний розвиток водного туризму в Україні та створення його інфраструктури;
  • пропаганда активного способу життя;
  • сприяння впровадженню нових технологій у процесі розвитку прибережних територій;
  • привернення уваги інвесторів, проектувальників, будівельників, виробників матеріалів, виробів, технологій до перспектив і нових ідей розвитку берегового простору. 

У світлі цих завдань проблеми сезонного туризму і, як наслідок, проблеми відпочинку та тимчасового проживання в безпосередній близькості від берегових ліній є найбільш гострими і злободенними.
До участі в Міжнародному фестивалі запрошуються архітектори України, Росії, Білорусії, Грузії, Латвії, Литви, Естонії, Болгарії, Чехії, Сербії, Хорватії, Чорногорії, Туреччини.
Фестиваль в Іллічівську планується як четвертий із серії фестивалів «Еко-берег», які передбачається проводити регулярно в прибережних містах України, Росії і інших країнах учасницях Фестивалю. У нинішньому році девіз фестивалю: «Берег мрії. Берег надії». У програмі - більше 10 тематичних виставок країн-учасниць, наукова конференція на тему: «Береговий ландшафт - основа соціально-економічного розвитку регіону», презентації та майстер-класи провідних архітекторів, екскурсії по новим будівельним об'єктам м.Іллічівська та Одеси, яхтова регата за участю архітекторів і гостей фестивалю.

Генеральним спонсором Фестивалю в Україні виступила компанія КНАУФ, провідний виробник будівельних матеріалів.

Організатор фестивалю: Спілка московських архітекторів,
Співорганізатор: Національна спілка архітекторів України

За підтримки:
Адміністрації м.Іллічівськ