This version of the page http://www.remolan.com/ua (185.68.16.95) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-13. The original page over time could change.
Засоби для волосся РЕМОЛАН
      косметичні засоби для волосся

 

  

 

Косметичний засіб Fitonova для стимуляції росту волосся і профілактики посивіння для чоловіків та жінок рекомендовано для застосування у випадку дифузного випадіння волосся. Виготовляється у вигляді  спиртової настойки з лікарських рослин, вирощених в екологічно чистій зоні. Косметичний засіб Fitonova - натуральний органічний продукт. Застосування засобу людьми з андрогенетичним видом випадіння волосся та осередковою алопецією - є малоефективним.

Натуральним консервантом косметичного засобу Fitonova служить харчовий етиловий спирт класу люкс (не більше 20% об.), а також ефірні олії лікарських росли, які входять до  складу косметичного засобу. Вітаміни, мінерали та ефірні олії засобу здійснюють пом'якшувальну дію на шкіру голови, що не призводить  до подразнення та пересушування шкіри. Діючі речовини лікарських рослин, які містяться у засобі Fitonova живлять волосяні цибулини та стимулюють продукування меланіну, що робить волосся здоровим і з природнім кольором без сивини.

 Косметичний засіб для стимуляції росту волосся та профілактики посивіння Fitonova випускається у фасовці - флакон з дозатором 250 мл. 

Тільки для зовнішнього застосування! Запобігати попадання в очі, при попаданні - промити великою кількісттю води. Зберігати у темному та прохолодному місці, недоступному для дітей.

 

Склад косметичного засобу Fitonova:

настойки листя фирміани, плодів софори, інжиру, перцю стручкового, коріння кропиви, дуба, лопуха, конюшини та інших лікарських рослин, етиловий спирт(не більше 20% об.), підготовлена вода.

 Спосіб застосування: 

косметичний засіб Fitonova нанести на чисту шкіру голови за допомогою дозатора у невеликій кількості і круговими рухами втирати у шкіру голови по всій площі волосяного покрову протягом 10-20 хвилин до відчуття легкого розігріву. Після цього на голову одягти поліетиленову шапочку і закутати голову шарфом, або надіти по-верху шерстяну шапку. Витримувати компрес протягом часу. Після зняття шапочки волосся можна сполоснути водою, або помити голову миючим засобом для волосся. Процедури можна проводити щоденно, або раз у 2-3 дні до моменту досягнення бажаного результату. 

 

Шановні покупці, у зв'язку з реорганізацією сайту реалізація засобів в інтернет-магазині тимчасово припинена. Звертайтесь до нас за вказаними на сайті номерами телефону , або написавши нам на e-mail.

Наверх