This version of the page http://www.karta.ua/ukr/news/restaurant_news_.html (213.186.119.58) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-11. The original page over time could change.
Новини ресторанів - USG Holding
рус укр eng
empty:general/phones_bottom
Новини ресторанів
Стейки власного дозрівання Sam`s Steak House за спеціальною ціною!
Sam's Steak House
Ми знаємо, як ви полюбляєте наші стейки власного дозрівання та приготували для вас спеціальну пропозицію, адже карантин зовсім не привід відмовляти собі в улюблених стравах!
Карантин в ресторанах
Новини ресторанів
Шановні гості, друзі та партнери, Безпека та здоров’я кожного гостя та команди є нашим найвищим пріоритетом. Наші ресторани зачинено на карантин. Бережемо один одного, чекаємо добрих...
DOM №10: нове меню до Великого посту
DOM №10
Продовжуйте свої гастрономічні пригоди в DOM №10 незалежно від пори року. Спеціально до Великого посту наш шеф Георгій Шаруєв створив нове меню зі сміливими смачними поєднаннями.
Bloody Mary & steak Rib-Eye
Sam's Steak House
Як приготувати найгарячіше поєднання Bloody Mary на основі Ketel One та соковитий стейк? Навчає бренд – амбасадор Ketel One Дмитро Коломиєць, готує – Шеф Sam`s Steak House!
Масляна на Подолі! Зустрічайте свято в DOM №10 Веселої Масляної бажаємо вашій родині! Запрошуємо підтримати красиві старовинні традиції та завітати на особливе меню млинців.
Be MEET Valentine
Sam's Steak House
Любовь к нашим стейкам объединяет сердца! Ждем на День всех влюбленных в Sam's Steak House.
Бізнес ланчі у Sam`s Steak House
Sam's Steak House
Запрошуємо на бізнес-ланчі щодня у будні з 12:00 до 16:00
Побачення у День Закоханих
DOM №10
Коли ми закохані, реальність стає набагато яскравішою, ніж найсміливіші мрії – любов створена надавати життю зміст.
Bruichladdich tasting dinner/ Вечеря – дегустація віскі
Sam's Steak House
Продовжуючи традицію знайомства з віскі Sam`s Steak House, запрошує вас на особливий вечір – Bruichladdich tasting dinner!
Ваш День народження в DOM №10
DOM №10
Ваше свято має бути таким же особливим, як і ви! Святкуйте День народження та інші знакові події у творчій атмосфері дому з 200-річною історією.
Енотека ресторану DOM №10
DOM №10
В DOM №10 створена власна колекція вина — зібрані сотні вин зі Старого та Нового світу: Ізраїлю, Австралії, Нової Зеландії, Аргентини, Чилі, США, України та добре знайомих Грузії, Італії й Франції.
Оновлені сімейні сніданки Перші години дня – це камертон, за яким легко налаштувати звучання цілого дня. Тому ми так багато уваги приділяємо ранковим стравам. Запрошуємо вас спробувати оновлені сімейні сніданки в DOM №10!
Показати ще