This version of the page http://www.karta.ua/ukr/index.html (213.186.119.58) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-11. The original page over time could change.
USG Holding – група компаній - USG Holding
рус укр eng
empty:general/phones_bottom
Компанії
Кліника CitiDoctor
Офтальмологічний центр АЙЛАЗ
Мережа ресторанів Сушия®
Ресторани Києва
il Molino
Buddha-bar Київ
CITY•ZEN cafe&bar
Мережа Tbiliso
Аптеки "City-Pharm"
Гостиница "КРЕЩАТИК"
Новини
Карантин в ресторанах
Новини
Шановні гості, друзі та партнери, Безпека та здоров’я кожного гостя та команди є нашим найвищим пріоритетом. Наші ресторани зачинено на карантин. Бережемо один одного, чекаємо добрих...
Смачна весна в il Molino!
il Molino
Хоча зима цього року напрочуд тепла, та все ж ми зачекалися весни. Любимо її усім серцем – зелену, яскраву, запашну, як і наше нове весняне меню!
Віскі дегустації в Sam`s Steak House
Sam's Steak House
Не відкладайте знайомство з новими напоями, можливо, в цей раз ви знайдете саме свій.
Гарна новина для наших улюблених гостей! Ресторанні компанії USG Holding (Сушия, IlMolino, Tbiliso, City-Zen) прийняли рішення об’єднати зусилля для розробки унікальної програми лояльності під єдиним брендом Food Fest!
СЕЗОН ІСТРІЙСЬКОГО ТРЮФЕЛЯ В DOM №10
DOM №10
Чудова новина для справжніх гурманів: цієї осені запрошуємо гостей DOM №10 оцінити нове авторське меню від шефа Георгія Шаруєва, присвячене сезону трюфеля.
DOM, який побудував Дон
Новини
Ресторатор Майкл Дон розповів виданню Delo.ua про один зі своїх улюблених проектів - ресторан DOM №10, про майбутнє індустрії, та про плани відкрити заклад для гурманів на березі Женевського озера....
Нове сезонне меню
il Molino
Осінь – у барвистому намисті… І настрій – пречудовий! А чого хочеться після приємної прогулянки багряний парком? Звісно, трохи перекусити. Запрошуємо до il Molino!
Інтерв’ю співзасновника USG Holding Майкла Дона виданню Leadership Journey Майкл розповів Leadership Journey про те, як він з успішного будівельника перекваліфікувався на такого ж успішного ресторатора, про внутрішню кухню ресторанного бізнесу і чому балаган - це не...
Всі новини
Вітаємо вас на сайті USG Holding!

USG Holding - велика українська група компаній, яка ось уже понад 20 років об'єднує і розвиває послуги в сфері ресторанного, готельного та медичного бізнесу. USG означає Uncle Sam's Group. Uncle Sam's Group була створена американською компанією USU Inc у 1995 році. Розвиток в Україні почався в 1996 році з відкриття першого ресторану Uncle Sam. Далі під брендом «Мировая Карта» компанія стала одним із засновників ресторанного бізнесу на території України, паралельно розвиваючи додаткові види діяльності в сфері послуг. У 2018 році стало можливим об'єднати всі напрямки бізнесу в єдиний USG HoldingСтруктура холдингу включає в себе бізнес-компанії il Molino, «Сушия», TbilisoCity-Zen, окремі ресторанні проекти DOM №10, Tequila HouseSam's Steak HouseGolden Gate Pub. Практика, Балаган. Холдинг володіє міжнародною ліцензією та керує Buddha bar Kyiv. USG Holding належить частина акцій готелю «Хрещатик». Окремий напрямок діяльності - медичні проекти: Citi-Doctor - нова клініка повного циклу, і Айлаз - офтальмологічний центр. Нашими цінностями є результативність та лідерство, порядність, чесність і стабільність, партнерство, відповідальність і командний дух, прогрес і інноваційність.