This version of the page http://te.20minut.ua/mostcomment (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-03. The original page over time could change.
Найчастіше коментують

Найчастіше коментують

Тернополяни попри заборону відвідують парки першого травня. ФОТОРЕПОРТАЖ

Весна та тепла погода не оминула першого травня і Тернопіль. Люди вийшли на прогулянку, і незважаючи на заборону, відвідують парки.

На Тернопільщині за добу +71 хворих на COVID-19. Найбільше нових випадків на Кременеччині та Шумщині

Станом на 30 квітня 2020 року в Тернопільській області за результатами досліджень методом ПЛР – у 779 випадках діагноз лабораторно підтверджений (733 випадки - дорослі, 46 випадків - діти), з них 14 летальних. Видужало 78 осіб .

Від коронавірусу на Тернопільщині помер фельдшер швидкої допомоги

На Тернопільщині станом на 30 квітня 14 людей померли від коронавірусу. 

play_circle_filled Обіцяних 300% надбавки медики так і не отримали. Працівники швидкої допомоги чекають відповідей (ВІДЕО)

Обіцяні надбавки за боротьбу з коронавірусом медичні працівники так і не отримали. Через це по всій Україні відбулись демонстрації медиків. У Тернополі працівники швидкої допомоги також долучились до акції. Сирени «швидких» залунали, щоб нагадати владі, що лікарі пам’ятають обіцянки.

1 травня в Україні: чи святкуєте та як збираєтесь провести цей день? (опитування)

1 травня вже навряд чи можна назвати святом у традиційному його розумінні. На відміну від Нового року чи, наприклад, Різдва, Міжнародний день праці все частіше сприймається радше як привід для відпочинку, свято весни, а в докарантинні часи - як можливість зустрітися з давніми знайомими та родичами і піти на шашлики.

На Тернопільщині уже майже 800 хворих на коронавірус. Яка ситуація у районах?

За попередню добу проведено 356 досліджень, підтверджено вперше 14 випадків зараження коронавірусом.

photo_camera Як тернополяни колись на першотравневу демонстрацію ходили (ФОТО)

Ретросвітлини першотравневих демонтрацій у Тернополі 60-70-х років опублікував на своїй стоінці у соцмережі тернополянин Віктор Мадрі.

photo_camera «Мало нам коронавірусу, треба ще й сатанистів…» : хто осквернив костел у Борщеві?

Голова ягняти у старому храмі, сліди крові, лампадки, залишки алкоголю, харчів та різного непотребу – місцеві кажуть, там свої ритуали проводили сектанти. На місці працювали експерти та правоохоронці. Наразі з’ясовують, чи це хтось влаштував там гулянку, чи й справді безлад – справа рук секти.

photo_camera Черги довжелезні вже зранку. Як працює "Епіцентр" у Тернополі під час карантину?

Міська влада Тернополя повідомила, що на роботу багатьох торгових мереж під час карантину надходило дуже багато скарг, у тому числі і на «Епіцентр». Чи справді в цьому торговому центрі не дотримуються карантинних заходів, перевірили «20 хвилин».

"Приставив ніж до спини та наказав стати на коліна": чоловік напав на студентку. Що присудили кривднику?

Свідок у суді розповідав, що пізно ввечері хтось постукав у вікно. Він вийшов і побачив, що під ворітьми сиділа дівчина. Руки у неї були в крові. Вона просила викликати поліцію. Здобиччю нападника став мобільний телефон з навушниками, студентський і гаманець, де були 250 грн і картка «ПриватБанку».

Фото дня: Привокзальний майдан у Тернополі повністю оновили

Про завершення робіт на Привокзальному майдані 30 квітня повідомляє пресслужба міської ради.

На Тернопільщині 823 випадки COVID-19. Яка ситуація у районах?

За попередню добу в області провели 303 дослідження, підтверджено вперше 30 випадків зараження вірусом COVID-19. Найбільше нових випадків у Кременецькому районі.

photo_camera Велодоріжка, газон та нове освітлення: як виглядає оновлений Привокзальний майдан (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Привокзальний майдан повністю оновили. Там замінили дорожнє покриття, бруківку, освітлення. Майдан став зеленішим. З'явились і місця для відпочинку. Замінили і інженерні мережі, які проходили під площею.  Минулого року на реконструкцію Привокзального майдану з державного та міського бюджету виділили 8,2 млн грн (у тому числі з державного бюджету - 7,7 млн грн). Цього року з міського бюджету на завершення робіт виділили додатково 3,7 млн грн. Як виглядає площа після реконструкції - дивіться у нашому фоторепортажі.

"Ніхто не міг подумати що ця Корона, подолає такого сильного чоловіка": від коронавірусу помер житель Монастирищини

У чоловіка була серцева патологія. Загалом в області станом на 09:00 2 травня 15 – летальних випадків від коронавірусної інфекції.

photo_camera play_circle_filled У Тернополі "на гарячому" затримали посадовця з 500 доларами хабара (ФОТО. ВІДЕО)

Посадовець вимагав гроші за відведення ділянки під будівництво житлового будинку.  

play_circle_filled Посадовцю, якого в Тернополі затримали з хабарем, повідомили про підозру: подробиці слідства

За версією слідства, чиновник Держгеокадастру мав усталені зв’язки серед депутатів міської ради. Він зажадав отримання частини раніше обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів США та 100 Євро, після отримання яких був викритий правоохоронцями.

Дочекались: вперше за 20 років ремонтують дорогу на Ланівці

Ділянка дороги є важливим транспортним коридором між обласним центром і райцентрами Збараж, Ланівці. Постановою Кабінету Міністрів на роботи виділили 85 млн грн.  

У Тернополі п'яний водій пропонував патрульним 5000 гривень

Водій з ознаками сп’яніння намагався уникнути відповідальності і отримав проблеми з законом.

photo_camera У другу лікарню передали два апарати ШВЛ. Яка ціна і скільки уже їх є Тернополі?

Два апарати ШВЛ, вартістю майже 1 млн 600 тис. грн, передали у Тернопільську міську комунальну лікарню №2 у четвер, 30 квітня Апарати за потреби можна транспортувати і в інші заклади, адже вони є мобільнимвідповіи. Скільки коштує медичне обладнання, для яких цілей його використовуватимуть та чи проводили належним чином закупівлю - відповіді у матеріалі.

Анонімно не можна: кому потрібен паспорт, щоб здійснити переказ на суму понад 5000 грн

28 квітня вступив у дію закон про фінансовий моніторинг. Відтепер, якщо ви бажаєте здійснити переказ коштів на суму більшу, ніж 5000 гривень, потрібно буде пройти ідентифікацію. Як тепер будуть переказувати гроші тернополяни та  чи обов'язково для цього потрібен паспорт, цікавилися «20 хвилин».

Свіжий випуск

№ 17 від 29 квітня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up