This version of the page http://te.20minut.ua/Chortkiv (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-03. The original page over time could change.
Чортків - 20 хвилин Тернопіль

Чортків

Середньовічні костюми та блогер-фест: у Чорткові відкрили туристичний сезон

Із історичного перформенсу, польової кухні та джаз-концерту в Чорткові 18 травня відбулось відкриття літнього туристичного сезону.  Чим ще дивуватиме Чортків туристів цього літа дізнавалась журналістка "20 хвилин".

"Вдарив в лице через коментар в соцмережі": в центрі Чорткова підприємець побив відомого піцайоло

Чортківський підприємець, який раніше побив журналіста, вирішив кулаками провчити за громадську позицію відомого піцайоло Віталія Колошиця. Про конфлікт із місцевим підприємцем, чортківчанин розповів на своїй сторінці у Facebook.   Як повідомляють в поліції, справу внесено до реєстру досудових розслідувань та кваліфіковано як хуліганство. 

photo_camera Чортківчанка Христина Глухан створила метрову копію Собору-Тризуба із паперу

Христина Глухан працює педагог-організатором у Чортківській школі №7. Близько дев’яти років жінка займається виробами у техніці модульного оригамі. Найновіша із робіт пані Христини - копія Катедрального храму Верховних Апостолів Петра і Павла, висота якого сягає метра, а на створення якого пішло 2,5 місяці, 2 банки клею та 14 тисяч паперових модулів.

У Чорткові побили журналіста. Правоохоронці порушили кримінальне провадження

Журналіста районної газети «Голос народу», прес-секретаря ФСК «Кристал» Тараса Зайця побив підприємець. Про подію на своїй сторінці у "Фейсбук" повідомив міський голова Чорткова Володимир Шматько. Він осуджує підприємця за вияв агресії. 

“Головне - бути терплячими одне до одного”, - на Чортківщині пара відсвяткувала діамантове весілля

60-річчя подружнього життя Ганна і Йосип Лісові з села Біла Чортківського району святкували з дітьми, онуками та правнуком, якому два місяці. За понад піввіку спільного життя пара виховала двох дітей та власними руками збудувала будинок.

Чортківчанка дякує користувачам соцмереж, які допомогли повернути вівчарку Лайму

Собака втекла 12 серпня. Цілий день господарі не могли знайти собі місця, їздили в пошуках навколишніми селами та розмістили пост про зниклого улюбленця в одній із місцевих груп в Фейсбук. Шукати допомагали "всім світом". До господарки дзвонили навіть з Кіпру, щоб запитати, чи знайшли Лайму. 

Посеред дороги в Чорткові водій збудував вежі з шин

Флеш моб пан Тарас із Чорткова вирішив організувати після того, як “роззув” на ямах в місті два колеса свого автомобіля. Через кілька годин шини з дороги прибрали, а ями засипали щебенем.   

photo_camera Фото дня: у Чорткові 237 Петрів та Павлів встановили рекорд

У Чорткові під час святкування Дня міста 12 липня встановили іменний рекорд України.  В цей день святкують День апостолів Петра та Павла.  

На Тернопільщині на будові загинув чоловік, впавши з п'ятого поверху

На будові загинув 56-річний мешканець Чортківщини. Нещасний випадок  трапився 7 червня у Чорткові. До працівників поліції зателефонував місцевий мешканець та повідомив, що на одному з будівництв загинув невідомий чоловік.

На Тернопільщині можна буде одружитися у кабінеті міського голови

Чортківчани приєднаються до проекту “Шлюб за 24 години”. Перша пара зможе одружитися вже 27 квітня.

Свіжий випуск

№ 17 від 29 квітня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up