This version of the page http://te.20minut.ua/DTP (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-03. The original page over time could change.
Дороги і транспорт, дорожні та транспортні новини - 20 хвилин Тернопіль

Дороги і транспорт

Винуватець у загибелі батька трьох дітей просив суд не позбавляти його волі

Колегія суддів Тернопільського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу захисника обвинуваченого Петра Н. на вирок Тернопільського міськрайонного суду від 19 лютого 2020 року.

Директору будівельної фірми на Тернопільщині "світить" три роки тюрми

Виконуючи підрядні роботи з капітального ремонту однієї з вулиць в Чорткові, директор товариства з обмеженою відповідальністю вирішив не перейматися дотриманням державних норм та стандартів будівництва доріг. У результаті бюджету спричинено збитків на понад 230 тисяч гривень. 

photo_camera Фото дня: на Руській почали ремонт дороги, який триватиме три дні

У вихідні з 1 до 3 травня рух транспорту на вул. Руській перекритий.

Незабаром почнуть підготовчі роботи до ремонту теплоходу «Герой Танцоров»

Після завершення карантину працівники КП «Тернопільелектротранс» планують приступити до ремонтну дна корпусу теплоходу «Герой Танцоров». Для цього теплохід потрібно витягнути на берег.

Через ремонт дороги на Руській змінили маршрути спецрейсів автобусів та тролейбусів

1, 2 та 3 травня – спецрейси громадського транспорту в Тернополі будуть їздити зі змінами.  

photo_camera Мали поміряти температуру, а виявили п'яних: у Тернополі затримали нетверезих водіїв

Патрульні Тернополя виявили двох кермувальників напідпитку.

Дочекались: вперше за 20 років ремонтують дорогу на Ланівці

Ділянка дороги є важливим транспортним коридором між обласним центром і райцентрами Збараж, Ланівці. Постановою Кабінету Міністрів на роботи виділили 85 млн грн.  

Як ремонтують Гаївський міст та коли планують завершити роботи (ФОТО)

Завдяки сприятливим погоднім умовах будівельні роботи на Гаївському шляхопроводі не припиняються, а виконуються у посиленому режимі. 

Уже відомо, коли в Україні планують відновити міжміське сполучення

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, що залізничне та автобусне сполучення планують відновити з 12 травня.

На в’їздах в Кременецький район встановили два КПП

На Кременеччині вживають додаткові заходи безпеки з метою запобігання поширення коронавірусної хвороби. Пости встановили на дорозі Н-02 зі сторони Радивилівського району та на дорозі М-19 зі сторони Дубенського району Рівненської області.

Свіжий випуск

№ 17 від 29 квітня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up