This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-02. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

photo_camera У дитячого каністерапевта з Тернополя - поповнення (ФОТО)

Шпіц Денні уже рік працює у Тернополі дитячим каністерапевтом. Він допомагає покращувати здоров'я дітям Тернопільського обласного центру комплексної реабілітації. Нещодавно Денні став батьком - на світ з'явились два маленьких помаранських шпіца. 

У Тернополі коронавірусом інфікувалася уся сім'я

За минулу добу ще один тернополянин інфікувався коронаавірусом. Загалом у місті 61 випадок коронавірусної хвороби.

Працюють перукарні та салони: чому на Теребовлянщині послабили карантин та кому дозволили працювати?

На території Теребовлянської об'єднаної громади почали послаблювати карантинні норми. Зокрема почали працювати перукарні, салони краси, СТО, пункти ремонту техніки, тощо. Чому почали діяти послаблення та чого чекати у Тернополі – читайте у матеріалі.

photo_camera Карантин у Тернополі можуть послабити, а підприємства відновлять роботу. Як це планують робити

Карантинні обмеження у Тернополі тривають. Офіційно карантин триває до 11 травня, однак ніхто не виключає, що його продовжать, але з послабленнями. У місті вже планують відновлювати роботу місцевих підприємств, якщо це дозволить епідеміологічна ситуація. Журналіст «20 хвилин» дізнався, яких послаблень чекати та що про них думають самі підприємці. Чи вдасться відновити роботу без ризиків для населення.

У Тернополі влаштували "похорон" туристичного сезону

2 травня біля Маяка тернополяни влаштували прощання з Тур. Сезоном 2020. Трансляцію події ведуть в соцмережі.  

photo_camera У Байківцях біля автозаправки горіла фура з вугіллям. Водії намагалися гасити пожежу самі (ФОТО)

Про пожежу біля Збаразького КПП повідомив читач Віктор. Там загорівся причіп з вугіллям неподалік автозаправки.

"Ніхто не міг подумати що ця Корона, подолає такого сильного чоловіка": від коронавірусу помер житель Монастирищини

У чоловіка була серцева патологія. Загалом в області станом на 09:00 2 травня 15 – летальних випадків від коронавірусної інфекції.

Коронавірус та карантин станом на 2 травня (оновлюється)

Щодня ми публікуємо на сайті "20 хвилин" усю найважливішу інформацію щодо карантину та ситуації із коронавірусом у Тернополі та Україні. Нові обмеження і нововведення у Тернополі з 2 травня.   Актуальна статистика.  

На Тернопільщині 823 випадки COVID-19. Яка ситуація у районах?

За попередню добу в області провели 303 дослідження, підтверджено вперше 30 випадків зараження вірусом COVID-19. Найбільше нових випадків у Кременецькому районі.

Сьогодні, 2 травня: іменини святкують Віктор, Дмитро, Георгій, Іван

Також 2 травня День ангела відзначають: Антонін, Георгій (Юрій, Єгор), Іван, Никифор, Пафнутій, Христофор. З давніх часів існує традиція на 2 травня випікати пироги з різними начинками, як символ та привернення багатого урожаю. 

Свіжий випуск

№ 17 від 29 квітня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up