This version of the page http://te.20minut.ua/dopomoga (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-02. The original page over time could change.
Допомога - 20 хвилин Тернопіль

Допомога

«Тримайся, ми тебе любимо!» - 15-річному Максу, хворому на лейкоз, потрібні донори IV(+) та допомога

Ліцеїст Коропецького інтернату з посиленою військовою підготовкою зараз у лікарні. Він каже, що мусить триматись, аби підбадьорити маму – та почорніла після звістки про хворобу сина. Друзі-ліцеїсти збирають допомогу та запустили флеш-моб на підтримку Максимка:  «Тримайся, малий, ми з тобою». У хлопця – рідкісна IV(+) група крові. Донорів потрібно буде багато, а підійде кров лише чоловіків до 40 років.

«Помоліться за нього. Він мусить жити» - рідні просять допомоги для Михайла, який розбився на мотоциклі

Стан молодого чоловіка вкрай важкий. У нього, за попередніми даними, перелом основи черепа. Родина щиро вдячна всім, хто допомагає фінансово і молитовно. Він дуже хороший, справедливий і завжди спішив помогти іншим - у селі про Михайла говорять тільки хороше. І, додають, таких зараз мало.

Тернопільському священнику потрібна допомога молитвою і грішми

У тернопільського священника протоієрея Євгена Заплетнюка стався повторний інсульт. Він перебуває у реанімації і потребує допомоги.

В умовах надзвичайної ситуації «соціальне таксі» в Тернополі приймає виклики тричі на тиждень

У Тернополі з весни 2018 року діє проєкт «Соціальне таксі», реалізований Тернопільською міською радою спільно з Волонтерським лідерським рухом та благодійним фондом «Карітас».

Рак не має карантину: тернополянин потребує хіміотерапії. Коштів немає, ще не повернув борг за операцію

32-річний тернополянин Василь Кожурін терміново потребує допомоги у боротьбі з раком. Чоловік вже мав складну операцію, але ще не повернув кошти за її проведення. Проте хвороба не чекає. Йому негайно потрібна хіміотерапія. Затримка - лише у грошах.

Врятуйте життя онкохворому чоловікові: потрібні донори крові І група (+)

Кров вже здали друзі, сусіди і знайомі родини. Але двічі на тиждень чоловікові переливають кров від двох донорів. Рідні благають про допомогу. Кров потрібно здати для Зіновія Фіка, Університетська лікарні, відділення гематології.

Як у Тернополі допомагатимуть тим, хто не працює та не має за що годувати сім'ю

Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що наразі допомоги потребують не тільки одинокі, малозабезпечені люди та багатодітні сім'ї, а також і ті, хто через карантин не має змоги працювати і годувати сім'ю. Саме тому в рамках загальноміського заходу «Тернопіль - місто турбот» на базі колишнього театру імені Івана Франка буде облаштують логістичний центр для допомоги тим, хто цього потребує.

Тернополян запрошують долучитись до благодійного проєкту і допомогти літнім та одиноким людям

У період карантину через пандемію COVID-19, коли більшість тернополян вимушено залишаються вдома, працівники міського територіального центру соціального обслуговування населення та тернопільські волонтери працюють у посиленому режимі.

У Парижі від коронавірусу помер молодий тато з Тернополя. Допоможіть зібрати кошти на кремацію

37-річний тернополянин Володимир Гринчишин в Парижі  працював недовго, карантин у Франції змусив його сидіти без роботи. Чоловік помер дуже стрімко, особливо не хворів, але мав біль у грудях, кажуть рідні.

В Тернополі небайдужі організували безкорисну допомогу для одиноких людей. Як стати волонтером?

Чоловіки з християнського реабілітаційного центру «Спасіння» впевнені, що люди повинні робити добро завжди та безкорисливо. Саме тому вони організували своєрідну волонтерську допомогу одиноким та немічним людям з доставки їм необхідних ліків та продуктів.

Свіжий випуск

№ 17 від 29 квітня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up