This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-02. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Прес-служби

play_circle_filled Усі працівники Тернопільської міської дитячої лікарні, які допомагають хворим на COVID-19, отримали від міської ради по 10 тис. грн (прес-служби)

Медичний персонал КНП "Тернопільська міська комунальна дитяча лікарня" щиро дякує міському голові та міській раді за додаткові кошти, які вони отримали. По 10 тисяч гривень з міського бюджету - такий розмір доплати кожному медику, який щодня надає кваліфіковану допомогу пацієнтам, у яких виявили COVID-19.

ПриватБанк відправив перші чотири апарати штучної вентиляції легенів лікарням українських міст (прес-служба банку)

З 16 березня ПриватБанк розпочинає поставки українським лікарням необхідних для подолання ускладнень коронавірусу Covid-19 апаратів штучної вентиляції легенів, придбаних за кошти банку та пожертви клієнтів, які підтримують спеціальну програму благодійного фонду “Допомагати просто!”. 

ПриватБанк розпочав пільгове кредитування стартапів за програмою “5-7-9” (прес-служба банку)

За перший тиждень з початку прийому заявок на пільгове кредитування бізнесменів - початківців ПриватБанк вже розглядає заявки на фінансування від майже двох сотень новостворених малих бізнесів.

ПриватБанк відкриває змагання фінансових геніїв (прес-служба банку)

ПриватБанк та компанія Mastercard розпочали реєстрацію на всеукраїнську олімпіаду “Фінансовий геній”. У 2020 році призовий фонд становить 123 000 гривень на навчання і розвиток юних фінансистів.

ПриватБанк увійшов до ТОП 5 найбільших платників податків України (прес-служба банку)

ПриватБанк став першим банком, який увійшов до ТОП 5 найбільших платників податків України. 

ПриватБанк ріже ставки малому бізнесу (прес-служба банку)

ПриватБанк оголосив про зниження процентних ставок за всіма програмами фінансування підприємців та малого бізнесу. З 14 лютого базові кредитні ставки для підприємців знижені на 2-3% річних.

ПриватБанк достроково підтвердив статус уповноваженого банку з виплати пенсій, соціальної допомоги та зарплати бюджетникам (прес-служба банку)

ПриватБанк у січні 2020 року першим з українських банків подав необхідні документи для підтвердження статусу уповноваженого банку з виплати пенсій, соціальної допомоги та зарплати бюджетникам.

Благодійний фонд ПриватБанку виграв грант уряду Японії у 75 000 $ (прес-служба банку)

Благодійний фонд ПриватБанку “Допомагати просто!” виграв грант на модернізацію медичного обладнання в Центральній міській лікарні міста Нова Каховка Херсонської області. В межах проєкту буде закуплено ультразвукову діагностичну систему експертного класу вартістю 75 000 доларів США.

«Тримай 5!»: Укргазбанк став першим партнером держпрограми «Доступні кредити 5-7-9%» (прес-служба)

Фонд розвитку підприємництва підписав з Укргазбанком першу угоду щодо державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» для українського бізнесу, повідомляє Міністерство фінансів. «Таким чином, державна програма, створена за ініціативи президента Володимира Зеленського, уже має надійного партнера в особі Укргазбанку, який допоможе забезпечити малих підприємців доступними фінансовими ресурсами для розвитку своєї справи», – йдеться в повідомленні Міністерства фінансів України.

ПриватБанк і Visa роздають подарунки за перекази (прес-служба банку)

ПриватБанк та Visa роздають подарунки за перекази TransferGo.

Свіжий випуск

№ 17 від 29 квітня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up