This version of the page http://www.business.ua/freetime (31.131.22.105) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-02. The original page over time could change.
Free Time

Sidebar

02
Сб., трав.

Спецпроект: Womеn who change Ukraine

JAGUAR F-PACE став першим авто, знятим на камеру нового покоління CANON EOS SYSTEM

Jaguar та Canon зняли перший відеоролик про авто Jaguar F-PACE на нову камеру EOS C500 Mark II з роздільною здатністю 5,9К.

TEDx у місті Ірпінь із учасником Бізнес 100

Конференції у стилі TED Talks вже охоплюють увесь світ. Основною їх ціллю являється розповсюдження цінних ідей, які допомагають змінити наше суспільство та й увесь світ на краще.

Віцепрезидент з персоналу Carlsberg Ukraine увійшла в ТОП-20 найкращих лідерів HR України

"Мені пощастило працювати в команді, яка готова до змін і постійного вдосконалення", — саме так вважає Марина Харрісон, віцепрезидент з персоналу Carlsberg Ukraine.

Топ-продажів на День закоханих очолили матраци

У національній мережі торговельних центрів «Епіцентр» підбили підсумки продажів на 14 лютого.

L'Orеal Україна та Sector X запускають індустріальний трек BeautyTECH для підтримки стартапів

Підтримуючи розвиток технологій в індустрії краси та інноваційного потенціалу в Україні, підтверджуючи прагнення L'Oréal бути №1 BeautyTech компанією, L'Oréal Україна та Sector X Acceleration Hub анонсують запуск індустріального треку BeautyTech для підтримки стартапів в інноваційному парку UNIT.City.

Названо імена переможців юридичного рейтингу LIGA ZAKON AWARDS 2019

У Києві 13 грудня відбулася церемонія нагородження переможців першого Рейтингу юридичного ринку LIGA ZAKON AWARDS 2019, організованого компанією ЛІГА:ЗАКОН.

Volvo XC40 – новий гаджет

Маленький кросовер в 2018 році приніс шведській марці перший в історії титул "Автомобіль року". Чи не став він гірше після 2-3 рокiв на конвеєрi? Чи є привід обмiняти чуть більше 1 млн.грн на цей авто?


 

Це авто по всьому свiтi стало відомим завдяки багатьом сервісам, якi надаються за допомогою цього авто. Наприклад, сервiс «пiдписки” – т.з. довгострокової оренди авто.

XC40, будучи первістком "малої" модульної платформи CMA (Compact Modular Architecture), став першим серійним електромобілем Volvo!Міцно збитий на вигляд XC40 і їде аналогічно: напористо, при цьому легко, без напруги. 150-сильний дизель легко тяне авто та надає йому добру динамiку.

Спереду сидіти в XC40 добре, вантажем бути теж непогано. І на зразок відвертої тісноти в Volvo немає - хоч би мінімальний запас повітря передбачений по усіх напрямах, адже по колісній базі (2702 мм) "швед" в лідерах сегменту.

Логіка управління типово телефонна: вертикальний домашній екран; єдина кнопка повернення; "перегортанням" вгору-вниз, вліво-управо переходиш в меню різних калібрувань. Міняються мало не усі параметри - від чутливості численних асистентів безпеки до. відчуттів на педалі гальма (без особливого ефекту, втім). Хоча куди приємніше інше: в гонитві за модними цифровими трендами шведи не забули про олдскульных принципи ергономіки, які насправді і формують зручність автомобіля.

Авто їде жваво, навiть дуже жваво.Повний привід в таких випадках - додаткова упевненість, шкода впливати на трансмісію виходить тільки побічно, вибором режиму Off - road. Зручно для новачків, не сперечаємося, хоча людям досвідченим напевно захочеться більше контролю над електронікою і багатодисковою муфтою передачі тяги на задні колеса.Вийшов досить рідкісний для компактних кросоверів баланс практичності, комфорту і драйву. XC40 - що новий гаджет: спочатку лякаєшся мільйону доступних налаштувань, а коли адаптуєш під себе, то немов народився з ним.

Фото Newspress

L’Oreal Україна та UNFPA Україна оголошують про закінчення освітнього проєкту "Краса для всіх"

L’Oreal Україна та UNFPA Україна оголошують про закінчення 3-го сезону освітнього проєкту "Краса для всіх", орієнтованого на жінок, які потрапили у важку життєву ситуацію або постраждали від насильства.

Новорічний настрій на Veranda on the River

Напередодні Нового року родинний ресторан Veranda on the river запрошує вас на справжню казку. Кожного дня в ресторані звучить жива музика, а навколо вже відчувається передноворічний настрій. У свої права потихеньку вступає святкова феєрія, справжній час чарівництва.

Gulfood 2020 – 5 днів відкритих дверей на ринок MENA

Український Бізнес Хаб в Арабському світі (Ukrainian Business Hub in GCC – UBH in GCC) провів зустріч з українськими виробниками, які бажають освоювати нові перспективні ринки, або хочуть дізнатися, як це робити грамотно і мінімізувати витрати.

L'Oréal — ЮНЕСКО "Для жінок у науці"

У четвер, 12 грудня 2019 року, L'Oreal Ukraine провела церемонію нагородження переможниць 2-го сезону української Премії L'Oréal — ЮНЕСКО "Для жінок у науці". 

Подорож до Скандинавії з JYSK: секрети щастя та особливості життя у Данії

Сніг ще не почав замітати вулиці, а у Києві вже втілилась у життя справжня зимова казка! 20 листопада відомі блогери, журналісти та дизайнери побували на заході «Зимова подорож до Скандинавії», організатором якого стала відома данська компанія JYSK. Саме тут гості мали нагоду дізнатися більше про батьківщину бренду, поринути в атмосферу новорічного свята та скандинавського способу життя.

Сторінка 1 із 14
  • Початок
  • Попередня
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Наступна
  • Кінець
  • Не перечікувати кризу: досвід роздрібної торгівлі
  • Халатна робота: переваги та недоліки вимушеної “дистанційки”
  • Відпочинок відкладається. Але ненадовго
  • Домінування в кризу: як реорганізувати продажі під час карантину
  • Зачинено: ринок офісної нерухомості в Києві з початку пандемії
  • На фінансовому ринку зріє міні-революція
  • Юрій Лазебніков: У TECHIIA разом із ростом бізнесу зростає і кількість КСВ-проектів