This version of the page http://te.20minut.ua/ua-i-svit (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-05-01. The original page over time could change.
Україна і світ, новини про міжнародні відносини - 20 хвилин Тернопіль

ua і світ

З 7 квітня кордон України можна буде перетнути лише у 19 пунктах пропуску і тільки на авто (КАРТА)

З 00.00 год. 7 квітня 2020 року тимчасово закритими будуть 115 пунктів пропуску, ще у 28 пунктах пропуску тимчасово припинене пішохідне сполучення.

З яких країн можна повернутися в Україну на автомобілі

Через поширення коронавірусу ситуація змінюється дуже динамічно. Після рішення Володимира Зеленського з 28 березня закрити кордони для всіх, в Україну тепер потрапити можна лише автомобілем або пішки.

Нові правила перетину українського кордону з 28 березня

З 28 березня український кордон можна буде перетнути тільки автомобілем або пішки, про це повідомили в Міністерстві закордонних справ.

З Китаю прибув літак з тестами для виявлення коронавірусу

Літак Збройних сил України Іл-76 доправив в аеропорт «Бориспіль» (Київ) з китайського Гуанчжоу партію тестів для виявлення коронавірусної інфекції.

Скільки людей повернулись в Україну за останню добу: дані прикордонної служби

Через закриття кордонів українці масово почали вертатися на Батьківщину. Найбільший ажіотаж припав на вихідні.  

Українських туристів помістили на карантин у Єгипті

Українські туристи, які відпочивали в Єгипті в готелях Reef Oasis Beach Resort 5* та Sentido Reef Oasis Senses Resort 5* перебуватимуть на карантині. Про це повідомило Міністерство інфраструктури України на соїй сторінці у Фейсбук.

Що робити українцям, які не встигнуть повернутися на Батьківщину до закриття кордонів (ІНСТРУКЦІЯ дій)

З 16 на 17 березня 2020 року з 00 годин 00 хвилин до 00 годин 00 хвилин 3 квітня (у ніч з 2 на 3 квітня) припиняється в’їзд на територію України для іноземців та осіб без громадянства.   Заборона на в’їзд може бути скасована чи продовжена в залежності від ситуації із поширенням коронавірусу в світі.   Що робити українцям, які хочуть повернутися на Батьківщину

Країни, суміжні з Україною, закривають кордони через коронавірус

Країни Європи, суміжні з Україною, закривають кодони для іноземців через поширення коронавірусу, повідомляє Державна прикордонна служба України.

Укрзалізниця призупиняє пасажирське залізничне сполучення з Польщею

У ніч з 14 на 15 березня призупиняється пасажирське залізничне сполучення з Польщею у зв'язку з рішенням уряду Республіки Польща про тимчасове закриття міжнародного сполучення з іншими країнами,

В Італії через коронавірус померла українка

Жінка знаходилась в реанімації у дуже важкому стані. 13 березня вона померла, про це передає Український центр в Італії на своїй сторінці у Фейсбук.

Свіжий випуск

№ 17 від 29 квітня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up