This version of the page http://te.20minut.ua/lyudi (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-30. The original page over time could change.
Люди - видатні вчинки мешканців , корисні поради - 20 хвилин Тернопіль

Люди

photo_camera Тернополянка зробила серію селфі про самоізоляцію і отримала престижну нагороду (ФОТО)

Серія "Самоізоляція" складається з семи фото. Вони показують, що робить дівчина під час карантину і чи легко долати вимушені обмеження.

Вишивальниця з Тернопільщини зібрала унікальну колекцію наперстків зі всього світу

Наталія Грицишин захоплюється вишивкою змалку. Кілька років тому жінка відкрила для себе стародавні традиційні узори і зараз відновлює їх через вишивку, щоб передати наступним поколінням. А ще пані Наталя колекціонує наперстки. Має їх уже більше сотні. У її колекції є експонати з Німеччини, Англії та багатьох країн.

Від спогадів волосся дибки: тернополянин про Чорнобиль

14 грудня вшановують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Вже минуло 34 роки цієї трагедії, та біль, який завдала країні катастрофа, з роками не вщухає. Тисячі загублених життів, розбитих доль, нездійсненних мрій та планів, забруднене радіацією довкілля та страшні хвороби, – все це наслідки цієї біди. Що йому довелося пережити у перший рік після вибуху четвертого енергоблоку, ліквідатор аварії на ЧАЕС Сергій Анцібор розповів «RIA плюс». А архівах чоловіка багато фотографій та спогадів тих часів.

photo_camera Тернополянка після зміни у McDonald's робить унікальні ляльки

“Я рада, що мої іграшки роблять людей щасливими”: тернопільська студентка Діана Шрамов'ят робить  інтер’єрні та ігрові ляльки ручної роботи.  

photo_camera play_circle_filled "Прошу підтримати": проголосуйте за Романа Сасанчина з Тернопільщини у суперфіналі "Голосу Країни" 26 квітня

Переможець телешоу "Голос країни. Діти" Роман Сасанчин з Тернопільщини має шанс стати переможцем і дорослого "Голосу Країни".  26 квітня хлопець виступатиме у супер-фіналі шоу. Він просить земляків підтримати його своїми смс-повідомленнями.

photo_camera "Я готовий працювати за будь-яких умов. Хвилююсь лише за сім'ю": як карантин змінив життя поліцейського

Редакція "20 хвилин" продовжує цикл публікацій про те, як карантин змінив життя людей різних професій: депутатів, вчителів, священників, робітників. Наступне інтерв'ю із циклу із поліцейським старшим лейтенантом Управління патрульної поліції Андрієм Солтисяком. 

photo_camera Було - стало: як виглядав Тернопіль колись і тепер

Фотографії Тернополя 60-80-х років в стилі "було - стало" часто викладає на своїй сторінці у соцмережі тернополянин Віктор Мадрі. 

"Для всіх це має бути час переосмислення": як карантин змінив життя тернопільської бізнес-леді

Редакція "20 хвилин" продовжує цикл публікацій про те, як карантин змінив життя людей різних професій: депутатів, вчителів, священників, робітників. Четвертий матеріал із серії - про карантинне життя тернопільської бізнес-леді, віце-президента громадської організації "Ділові українські жінки Тернопілля" Ольги Навроцької.

Сьогодні обливаний понеділок: значення та традиції

20 квітня в Україні відзначають Поливаний понеділок (обливаний, волочильний) – народно-православне свято, яке настає на наступний день після Великодня і символізує духовне весняне очищення. У другий день свят хлопці обливають дівчат водою, а подекуди - навіть парфумами

Як на Тернопільщині упівці Великдень святкували

Крім традиційних паски і бабки, ковбаси, крашанок, хрону, масла, солі, для наших вояків у лісах господині обов’язково клали до великодніх кошиків ще й банку меду

Свіжий випуск

№ 17 від 29 квітня 2020

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0352) 43-00-50
keyboard_arrow_up