EN      RU

Головна


Шановні партнери!

Під час дії карантину ми надаватимемо максимальну інформаційну підтримку всім учасникам виставок, використовуючи наші інформаційні ресурси: сайти виставок, розсилки, соціальні мережі Facebook, Telegram, Instagram, та ін.

Після зняття обмежень ми розпочнемо додаткову рекламну кампанію, спрямовану на максимальну ефективність виставок для розвитку Вашого бізнесу.

Ми щиро віримо, що після закінчення тимчасової кризової ситуації виставки будуть незамінним інструментом для відновлення економіки та благополуччя кожного з нас. Адже особистий контакт з клієнтами є найкращим інструментом маркетингу, продажу, підтримки відносин і розвитку бізнесу.

Бажаємо Вам, Вашим близьким, родичам та колегам здоров’я і витримки.

Щиро Ваш, ОРГКОМІТЕТ.


Виставка «ЕІА: електроніка і промислова автоматизація» - єдина в Україні виставка радіоелектронних компонентів і комплектуючих, інжинірингу і промислової автоматизації, проводиться одночасно і на одному майданчику з міжнародною виставкою енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine.

Саме тому, що виставка відбудеться після головного європейського каталізатору галузі – виставки Hannover Messe – це місце, куди учасники везуть презентовані в Європі головні світові тренди та новітні технології.

То ж виставка «ЕІА: електроніка і промислова автоматизація» - це найкраще місце і час, щоб заявити про свою компанію, презентувати власні розробки та новинки, знайти партнерів, заключити вигідні контракти та продемонструвати стійку ринкову позицію.

Приєднуйтеся до лідерів!



  Новини, статті, анонси

ТМ GSA – провідний український виробник панельних ПЛК, модулів вводу-виводу сигналів та програмного забезпечення.

Вітаємо ТОВ «СП Ширтек» на elcomUkraine 2020!

«Євроіндекс» приєднується до святкування Всесвітнього дня виставок 2019