Закрити

Слайдер — важливе на сайті

Пропустити слайдер

  • Інформаційний портал АТ «Укрзалізниця»
  • Контакт-центр Укрзалізниці з питань вантажних перевезень, тел. (044) 465-22-22

Новини

21.04.2020

Укрзалізниця розглядає можливість введення додаткових заходів для боротьби з труднощами та викликами, спричиненими тривалою епідемією

Укрзалізниця з 1 липня 2020 року може ввести режим чотириденного робочого тижня у випадку продовження епідемії захворювання COVID-19 у країні та якщо обґрунтовані заходи, спрямовані на її стримування, наприклад, введення карантинних обмежень, будуть продовжені. Таке рішення було прийнято на засіданні правління АТ «Укрзалізниця» та погоджено із представниками галузевих профспілок, присутніми на засіданні.
21.04.2020

Укрзалізниця зацікавлена у поглибленні локалізації виробництва

Збільшення локалізації виробництва сприятиме економічному зростанню України. З цією метою компанія планує переглянути свою інвестиційну програму заради підтримки українських виробників. Такі плани озвучив член правління АТ «Укрзалізниця» Франтішек Буреш. «Українська залізнична галузь може бути чудовим партнером із розвитку економіки країни, й Укрзалізниця має взяти на себе провідну роль у цьому процесі. Ми перебуваємо на порозі стратегічних змін, які сприятимуть виводу вітчизняних компаній на рівень прогресивних європейських виробників», — прокоментував Франтішек Буреш.