This version of the page http://iec-expo.com.ua/vesillya-2018.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-16. The original page over time could change.
Виставка «ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал - 2018» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Каталог виставки
    • Відеопрезентація
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2017

ЗВІТ
ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
XVIIІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ВЕСІЛЛЯ & ВИПУСКНИЙ БАЛ – 2018

20-22 квітня 2018 р.

Місце проведення: м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15.

Вже 18 років поспіль найбільший виставковий майданчик країни, Міжнародний виставковий центр, зустрічає гостей з різних куточків України та інших країн з нагоди проведення Міжнародних спеціалізованих виставок «Весілля & Випускний Бал» і «Всесвіт краси та здоров'я», які за тематикою гармонійно доповнюють одна одну.

20 квітня від імені Організатора заступник Генерального директора МВЦ Іван Ткаченко привітав гостей та учасників з відкриттям виставок «Весілля & Випускний Бал - 2018» і «Всесвіт краси та здоров'я - 2018". У своєму привітанні він зазначив, що Міжнародний виставковий центр готовий до діалогу з фахівцями і відкритий для конструктивних пропозицій у досягненні нового рівня розвитку виставок.

Виставка «Весілля & Випускний Бал 2018» сконцентрувала увагу фахівців і кінцевих споживачів на нових тенденціях та віяннях майбутнього сезону весіль і випускних вечорів.

Протягом трьох днів 87 учасників виставки, закоханих у свою справу професіоналів, демонстрували різноманітність весільних товарів і послуг у різних цінових категоріях. Гостям виставки випала унікальна можливість отримати інформацію з "перших рук", встановити ділові контакти, зарядитися позитивними емоціями.

ВЕСІЛЬНА МОДА «MADE IN UKRAINE»

Колекції весільних та вечірніх суконь презентували відомі національні бренди. Їх роботи добре відомі не тільки в Україні, але і в країнах ближнього та дальнього зарубіжжя. На стендах були представлені актуальні колекції весільних, вечірніх та випускних суконь, які відрізняються оригінальним фірмовим дизайном і не поступаються кращим зразкам провідних світових брендів. Серед них: Dominiss TM (м. Харків), Slanovskiy ТМ (м. Київ - м. Чернівці), Love story TM (м. Київ), Дизайн‑студія Оксани Полонець (м. Київ), Victori ТМ (м. Харків), VIYAS ТМ (м. Харків), Imperatrice TM (м. Львів), Ательє весільної моди Ірини Суліменко (м. Київ).

ВЕСІЛЬНІ САЛОНИ, АКСЕСУАРИ

Вишукані колекції європейських і українських виробників демонстрували весільні салони Києва: Dimanche, Fashion Bride, INESSA, Intimo, Italian couture, Royal Wedding, Victoria Bride та ін. Також був представлений широкий вибір необхідних для проведення свята весільних аксесуарів і атрибутики: фати, палантини, мереживні шарфи, вуалі, бутоньєрки, нижня білизна, взуття, біжутерія, келихи, посуд, запрошення.

ПОСЛУГИ ВІД «А ДО Я» ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ТОРЖЕСТВА

У майбутніх наречених була можливість побачитися і поспілкуватися з учасниками, чиї ідеї та проекти можуть втілити будь‑яку мрію в реальність. Серед компаній - учасниць свої послуги презентували ведучі, івент‑агентства, студії декору та флористики, фото- і відеостудії, весільний кейтеринг, кондитерські, ресторани, транспортні компанії.

СЦЕНА, ШОУ-ПРОГРАМА

У різні дні виставки у шоу брали участь ведучі, артисти, танцювальні та музичні колективи, церемоніймейстери, весільні фахівці - учасники виставки. Відбувся модний показ колекцій весільних та вечірніх суконь. Представлені моделі підкорили глядачів вишуканістю стилю та дизайну, розкішшю тканин, прикрашених ручною вишивкою. Саме за такою сукнею своєї мрії прийшли на виставку наші наречені та випускниці, адже найголовніше - бути чарівною нареченою на власному весіллі або королевою випускного балу. Вразила уяву відвідувачів незвичайністю і яскравістю стилю презентація вечірніх зачісок «Експресія» від майстрів мережі салонів «ЛОНDА».

Особливу подяку Організатор висловлює нашим партнерам за допомогу в організації та проведенні шоу‑програми, технічному оснащенні та оформленні сцени:
- компанії «Sound Works» в особі директора Дмитра Симоненка і його команди - технічному партнеру виставки (звук, світло, забудова сцени);
- агентству «Скажена Котяка» і ведучому Євгену Гайдуку - за сценарій і проведення шоу‑програми;
- дизайн‑студії «Акварель» і фотографу Володимиру Вольнікову - за оформлення сцени;
- ведучому Максиму Райту - за активну участь у заходах;
- студії стилю Світлани Медведєвої - за активну участь у дефіле;
- компаніям WedTV і Liberty Video - за відеорепортаж з виставки;
- фотографу Юрію Голубу - за фоторепортаж про виставку.

Для реалізації сміливих ідей і нових проектів Міжнародний виставковий центр запрошує до співпраці фахівців весільного ринку - майбутніх учасників виставки «Весілля & Випускний бал - 2020»!