This version of the page http://iec-expo.com.ua/mieua-2018.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-16. The original page over time could change.
Виставка MINING INDUSTRY EXPO - 2018 Київ МВЦ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Офіційна підтримка
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Каталог виставки
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт
    • Підсумки 2017

ЗВІТ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПРОВЕДЕННЯ
ІІІ МІЖНАРОДНОЇ СПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ ВИСТАВКИ
ГІРНИЧОДОБУВНОЇ ТА ВУГІЛЬНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ
MINING INDUSTRY EXPO ‑ 2018

Місце проведення:
Міжнародний виставковий центр
Україна, м. Київ, Броварський проспект, 15

З 6 по 8 листопада 2018 року відбувся основний в Україні спеціалізований захід вугільної та гірничодобувної промисловості ‑ ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «MINING INDUSTRY EXPO ‑ 2018», що проводиться щорічно в рамках Міжнародного форуму «Паливно‑енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

У церемонії урочистого відкриття Форуму і виставок взяли участь заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юлія Підкоморна, державний секретар Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Максим Немчинов, інші почесні гості.

Цьогоріч 111 учасників з 8 країн (Білорусь, Греція, Китай, Нідерланди, Німеччина, Польща, Україна, Чехія) представили на виставці сучасне гірничошахтне та збагачувальне обладнання, буровий інструмент, гідравлічне устаткування, конвеєрні системи, електротехнічне, насосне та компресорне обладнання, КВПіА, засоби та системи автоматизації гірничих підприємств.

Ділова програма Форуму включала заходи за напрямком вугільної промисловості:
- Науково‑технічна конференція «Основні напрямки реформування вугільної промисловості України» (НТЦ «Вуглеінновація», Департамент вугільно‑промислового комплексу Міненерговугілля);
- Панельна дискусія «Технологія оптимізації якості вугільної продукції шляхом змішування вугілля у процесі транспортування за допомогою стрічкових конвеєрів» (ТОВ «ДТЕК», Департамент вугільно‑промислового комплексу Міненерговугілля);
- Круглий стіл «Реформування системи управління охороною праці з урахуванням міжнародного досвіду» (Управління охорони праці, промислової безпеки та цивільного захисту Міненерговугілля).

Разом з виставкою «MINING INDUSTRY EXPO ‑ 2018» на єдиному майданчику площею близько 10 тис. кв. м відбулися Міжнародні спеціалізовані виставки «Енергетика в промисловості ‑ 2018» та «НАФТОГАЗЕКСПО ‑ 2018». Загалом у виставках взяли участь 268 компаній, з них 68 ‑ зарубіжні підприємства з 17 країн світу, За дні роботи заходів було зареєстровано більше 7 тис. професіональних відвідувачів.

Серед відвідувачів виставки MINING INDUSTRY EXPO 2018 ‑ керівний склад та спеціалісти АрселорМіттал Кривий Ріг, Березівський кар'єр, Біланівський ГЗК, Вирівський кар'єр, Вільногірський ГМК, Глини Донбасу, Донецьксталь, ДП ВК Краснолиманська, ДП Львіввугілля, ДП Мирноградвугілля, ДП Первомайськвугілля, ДП Селидіввугілля, ДП Шахта ім. М.С. Сургая, ДП ШУ Південнодонбаське №1, ДТЕК Добропіллявугілля, ДТЕК Енерго, ДТЕК Октябрська ЦЗФ, ДТЕК Павлоградвугілля, Єристівський ГЗК, Закарпатнерудпром, ЗФ Свято‑Варваринська, Іршанський ГЗК, Криворіжзалізрудком, Метінвест Холдінг, Полтавський ГЗК, СхідГЗК, Тернопільський кар'єр, Укрзалізниця, Шахта 1‑3 Новогродівська, Шахта Свято‑Покровська №3, Шиманівське стіл, ШУ Покровське та інших видобувних та збагачувальних підприємств.

Учасники про виставку

Jiří Uhlíř, комерційний директор, Řetězárna, a.s. (Чехія)
«Участь у виставці Mining Industry Expo 2018 оцінюємо як дуже успішну».

Jan Křístek, директор, Bonap‑ICCZ s.r.o. (Чехія)
«Український ринок є для нашої компанії абсолютно новим. Участь у виставці є дуже позитивною. Переговори з потенційними клієнтами підтвердили значний потенціал українського ринку, і ми вже опрацьовуємо перші замовлення. Я не сподівався, що це буде так швидко!»

Libor Vacek, керуючий директор, ENELEX s.r.o. (Чехія)
«На виставці цього року у нас був ряд зустрічей, серед яких хочеться виділити переговори з Юрієм Чередниченком, генеральним директором найбільшого шахтоуправління ДТЕК, та 12 його колегами. Ми оцінюємо цьогорічну виставку як дуже успішну, і вже починаємо підготовку до 2019 року!»

Jiří Foltýn, бізнес‑менеджер, ŽDB Drátovna a.s. (Чехія)
«Виставка Mining Industry Expo 2018 є дуже важливим інструментом для нашої компанії, оскільки ми провели багато важливих переговорів з новими потенційними клієнтами. Наша компанія має велику зацікавленість в участі у виставці у найближчі роки».

Сергій Колодкін, менеджер по роботі з ключовими клієнтами, Цеппелін Україна
«Участь у цій виставці оцінюємо дуже позитивно, тому що досить людно, досить багато людей цікавляться цим напрямком. Ми дуже раді, що приймаємо в ній участь. Наступного року, сподіваємось, ми також будемо серед учасників цієї виставки».

Сергій Байдінгер, менеджер з міжнародних продажів, JDT (Німеччина)
«Я вважаю, що ця виставка для нас дуже корисна. У нас вже реалізовані поставки в Україну. Ми цією виставкою дуже задоволені, і наступного року також братимемо в ній участь».

Олексій Вошун, генеральний директор, НВО Модекс‑привід
«Інтерес до нашої продукції на виставці виявляють потенційні партнери. Ми зацікавлені в подальшому брати участь в подібних заходах».

Юрій Пуляєв, менеджер з продажів, ЗКЕМ
«Виставка організована, я вважаю, на вищому рівні. Ми всім задоволені, час на виставці провели плідно, знайшли нові контакти для співпраці».

Олександр Чаплинський, керівник комерційного відділу, ХЕМЗ
«Дуже багато нових потенційних клієнтів, які дізналися про наше підприємство. До цього вони не мали цієї інформації. Виставкою дуже задоволені».

Олександр Малиш, менеджер з маркетингу та комунікацій, НВП НКЕМЗ
«Ми всім задоволені. У нас багато відвідувачів. Організаторам ‑ велика подяка».

СТАТИСТИЧНІ ПОКАЗНИКИ