This version of the page http://www.novolipki.com/fitnes-klub-gymmaxx/ (89.184.92.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-14. The original page over time could change.
Фітнес клуб GYMMAXX - спортивно-оздоровчий комплекс, розташований в житловому кварталі Новопечерські Липки інфо на novolipki.com

(044) 22 000 22
Замовити дзвінок
МЕНЮ
    • РУС
    • УКР
Головна Інфраструктура ФІТНЕС-КЛУБ GYMMAXX
ФІТНЕС-КЛУБ GYMMAXX

Фітнес-клуб преміум-класу GYMMAXX відкритий в кварталі «Новопечерські Липки» в 2013 році. Це сучасний спортивно-оздоровчий комплекс для всієї родини, площею понад 4000 м2, з містким паркінгом та гостьовою парковкою. Тут є все необхідне для якісних занять спортом: басейни для дорослих і дітей, тренажерні зали і для групових занять, дитячий клуб, єдиноборства, бокс і багато іншого.

Влітку 2018 р. відкрилася лаунж-зона від фітнес-клубу Gymmaxx. На 320 м2 простору під відкритим небом розмістилися: 25-метровий відкритий басейн, який включає в себе спеціалізовані доріжки для плавання і зону з аеромасажем, поруч розташований дитячий басейн з системою фільтрації води останнього покоління, ігровий майданчик для найменших клієнтів клубу, територія для функціонального тренування, місце для важкоатлетичного спорту і бігова доріжка довжиною 300 метрів, побудована за олімпійськими стандартами. Поруч з басейном також розміщені тренажери з веслування, лижі, велотренажери та ТRХ зона.

Також в 2018 р. відкрито другу чергу фітнес-клубу – це окрема будівля з літнім майданчиком, рестораном, футбольною ареною (відповідає останнім світовим стандартам FIFA і може розміщувати глядачів на трибунах, легко адаптується як під футбол, так і під волейбольні та баскетбольні турніри ), підлітковим і дитячим клубом, з новітнім величезним SPA комплексом площею понад 14 500 м2.

вул. Драгомирова, 9 А
Тел. 044 5035503
www.gymmaxx.com

Назад