This version of the page http://voltv.com.ua/programs (5.39.10.93) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-04-13. The original page over time could change.
Програми - UA: ВОЛИНЬ
Телепрограми
Ранок на UA:Волинь
Щоденне розважальне телешоу, яке знаходиться найближче до свого глядача. З нашими ведучими прокидатись легко і цікаво. Актуальні та пізнавальні розмови з гостями, експерименти, рубрики, новини, погода та багато іншого! Безліч цікавих рубрик – «Кулінарні витребеньки», «Рецепти краси», «Слово дня», «Батьківський чат», «Зробили разом», «Інстаграманія», «Ранкова розрядка», «5 хвилин з бізнес-тренером», «Навчаємось разом», «Ранок у професії», «Хай мал
Тема дня
Ми пильно стежимо за життям Волині. З’ясуємо все, що вас цікавить і доведемо, що працюємо для вас. Факти, аргументи, коментарі, аналітика. Щоразу виокремлюємо із низки подій топ-тему, яка викликає найбільший резонанс у краї і з’ясовуємо причинно-наслідкові зв’язки. Про події – максимально об’єктивно. З акцентами – із перших уст. Нові теми: достовірно і оперативно.
Вечір на Суспільному
"Вечір на Суспільному"  - це знайомство з неординарними й талановитими українцями, які, завітавши до студії телеканалу, у невимушеній атмосфері готові розповісти ведучим найпотаємніше. За 30 хвилин перегляду ви дізнаєтеся про раніше відомих вам особистостей маловідомі факти - відверті зізнання, спогади, секрети, жарти та пробачення - доповнення до суботнього вечора!
Новини
Ми тримаємо руку на іформаційному пульсі області. Що, де та коли відбулось, за яких обставин і як це вплине на наше з вами життя? – з’ясуємо і розкажемо. Тільки факти, збалансовані коментарі. Оперативно і актуально.
Новини. Підсумок
Дайджест. Розказуємо про події, що трапилися протягом тижня у Волинській області. Ми увесь тиждень тримаємо руку на іформаційному пульсі області, щоб у суботу розказати про найголовніше. Що, де та коли відбулось, за яких обставин і як це вплине на наше з вами життя? – з’ясуємо і розкажемо. Тільки факти, збалансовані коментарі.
#Звіти_наживо
Проект має на меті показати глядачеві ефективність чи неефективність роботи представників місцевої влади. Студія стає майданчиком для здорової дискусії та надає живий зворотній зв’язок діям посадовців. Щоб розробити формат такого проекту, працівники суспільно-політичних редакцій регіональних філій Суспільного мовлення вивчали особливості системи місцевого самоврядування, проходили спеціальні тренінги та обговорювали між собою можливі ризики під ч
#Виборчий_округ_співбесіда
«Виборчий округ: Співбесіда» - це спеціальний проект Національної Суспільної телерадіокомпанії України, який Суспільні мовники в усіх регіонах України реалізовували напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України. Цей проект мав на меті детально ознайомити виборців із кандидатами в народні депутати України, які балотуються до парламенту, зокрема, від 5-ти мажоритарних округів Волинської області. У рамках 10-ти передач проекту #Виборчий